IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Udland Fus Barnehage AS

Udland Barnehage AS

Vis i kart
952 99 874
dl.udland@bhg.no www.udland.bhg.no

Mer informasjon

VELKOMMEN TIL UDLAND FUS BARNEHAGE PÅ NETT!

Udland FUS barnehage er bygget og eies av Trygge Barnehager. Dere finner oss i store og lyse lokaler i Stallveien på Bleikmyr.

Barnehagen er bygd og organisert som en base-barnehage. Vi har 75 plasser, og driver med en base for småbarn (0-2 år) med to grupper, og en base for barn i alderen 3-6 år hvor barna er delt inn i tre aldersgrupper. Pr. 01.01.2011 er det 79 barn som har hel eller redusert plass i Udland FUS barnehage.

Barnehagen er innredet med ulike lekerom som tydelig viser hvilken type lek som kan foregå i rommet. For eksempel eget formingsrom/ ateliè, bilrom, mediatek og et rom for rollelek.

Vi er 22 ansatte som jobber for å skape en barnehage med rom for gode opplevelser og et lærerikt og trygt miljø både for barn, foreldre og personalet. Vi er opptatt av å bruke den flotte naturen rundt oss, og gi barna opplevelser som styrker deres kreative evner, omsorg for hverandre og et positivt selvbilde.

Foreldrene skal møte en barnehage som er opptatt av at deres barn blir ivaretatt på beste måte, og at deres behov som foreldre blir dekket. Det skal gjelde både i forhold til at barnet deres har et trygt og utviklende tilbud, og at foreldrene har mulighet til fleksible løsninger så langt det er mulig.

Velkommen til Udland FUS barnehageJ

Kontaktinformasjon

www.udland.bhg.no

Besøksadresse Stallvegen 17, 5517 Haugesund
Postadresse Stallvegen 17, 5517 Haugesund
 
Epost
dl.udland@bhg.no
Telefon
(+47) 952 99 874
Mobiltelefon
(+47) 902 14 761
Telefaks
(+47) 52 73 10 61

Last ned visittkort
Del av Haugesund Kommune Barnehager
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies