IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Tysværtunet Kafe og Catering

Velkommen til Tysværtunet Kafé & Catering! Våre lokaler ligger i Tysværtunet Kulturhus i Aksdal, som ligger i Tysvær kommune. Vi arrangerer både selskaper, kurs, lunsjer og lignende.

52 75 75 30
givesdal@gmail.com https://golfparkencatering.no/

Mer informasjon

Tysværtunet Kafé & Catering har egne kafélokaler på Tysværtunet Kulturhus i Aksdal. Her serverer vi alt fra brødmat, kaker og fastfood til hjemmelaget middag. Innen catering leverer vi både snitter, koldtbord, tapas, middager og kaker, og det meste en ellers måtte ønske. Vi har flotte lokaler der det kan arrangeres fødselsdager, barnedåper,bryllup, konfirmasjoner og minnestunder. På huset er det også gode lokaler til bruk ved kurs/konferanse for opp til 350 personer, og vi kan tilby en god og variert kursmeny som kan skreddersys til deres behov.

Tysværtunet Kafé & Catering holder til i ett kommunalt kulturhus som også inneholder badeanlegg, kino, klatrevegg, idrettshall og mye mer. Vi har god erfaring innen catering og leverer til både privatpersoner og bedrifter. Maten lager vi på vårt godt utstyrte kjøkken, med friske og gode råvarer fra våre gode leverandører.

              Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål.

Kontaktinformasjon

https://golfparkencatering.no/

Postadresse Postboks 222, 5575 Aksdal
 
Epost
givesdal@gmail.com
Telefon
(+47) 52 75 75 30
Mobiltelefon
(+47) 996 09 456

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies