IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Tysland Eiendom AS

Vis i kart
924 06 113
asbjorn@tyslandeiendom.no www.tyslandeiendom.no

Mer informasjon

TYSLANDS KANTINER AS

Våre kantiner drives med sterk fokus på frukt og grønt. De ansatte vil få et godt og variert kantinetilbud. Kantinen betraktes ofte som ”bedriftens hjerte” og som høyst sannsynlig bidrar til økt trivsel, mindre sykefravær og muligens mer effektivitet blant de ansatte.

Vi startet opp med vår første kantine i februar 2005 og vår første kunde var Choice Hotels Scandinavia ASA – hovedkontoret på Solli plass i Oslo.

Vi er en liten aktør på markedet, men har bred og solid bransjekunnskap med faglærte kokker og serviceinnstilte medarbeidere. Siden vår organisasjon er liten, er den også kostnadseffektiv.

Tilbakemelding fra våre kunder om hvorfor de valgte oss: ”alltid hyggelig å blide medarbeidere, god variasjon og ikke minst god mat!” Vi tilbyr et nært samarbeid med tett oppfølging.

Tysland Eiendom AS holder til på besøksadressen Hattemakerlia 46, 2019 Skedsmokorset. Foretaket ble startet i 2008-01-03 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-01-29 og som et Aksjeselskap. Tysland Eiendom AS driver i bransjen "Kantiner". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Tysland Eiendom AS på telefon 924 06 113, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.tyslandeiendom.no

Besøksadresse Hattemakerlia 46, 2019 Skedsmokorset
Postadresse Hattemakerlia 46, 2019 Skedsmokorset
 
Epost
asbjorn@tyslandeiendom.no
Telefon
(+47) 924 06 113

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies