IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Tyinkrysset Fjellstue Gjestegaard

61 36 78 00
post@tyin.no www.tyin.no

Mer informasjon

Tyin-Filefjell gir deg den ultimale alpin-opplevelsen - fra de vennlige bakkene til det ekstreme. Med kun fem heiser får du tilgang til hele 12 nedfarter og totalt 17 km. Lengste nedfart er 3 km og har en fallhøyde på 450 m. Vi tilbyr et variert produkt for alpint, telemark og snowboard!

Filefjell tilbyr skiløyper av varierende vanskelighetsgrad, fra skogsterreng 800 moh. og opp til virkelig høyfjell 1500 moh. fra dobbelsporede, maskinpreparerte løyper til stikkede scooterpreparerte og kvistede høyfjellsløyper i Jotunheimen. Alle bedrifter på Filefjell har salg av løypekart.

Tyinkrysset tilbyr arrangementer for bedrifter, lag og organisasjoner. Det være seg skreddersydde weekendarrangementer -  fra overnattingsturer oppe i høyfjellet til en kulturreise gjennom hele eller deler av Valdres og Indre Sogn. Årdal Jeger &  Fiskerforening Et begrenset antall jaktkort legges ut for salg i august på Sportshuset i Øvre Årdal

Vi har også tilrettelagt for flotte turer i fjellet hele sommeren!

Hugostøga Fjellkro tilbyr norsk tradisjonsmat med råvarer fra den norske fjellheimen og internasjonale retter. Du er velkommen som enkeltreisende eller gruppe til en enkel kopp kaffe eller en velsmakende lunsj eller middag.

Tyinkrysset Fjellstue har i alt ni leiligheter. Alle har dusj/WC, kjøkken og stue med satelitt-TV.

Kontaktinformasjon

www.tyin.no

 
Epost
post@tyin.no
Telefon
(+47) 61 36 78 00
Mobiltelefon
(+47) 930 08 808

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies