IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Tyin Vvs AS
993 66 116
post@tyinvvs.no http://www.vvseksperten.no/rorlegger/tyin/tyin-vvs-as/bedriftsinfo

Mer informasjon

Tyin VVS AS er en rørleggerbedrift som tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter i Vang kommune og omegn. Vi påtar vi oss det meste innen rørleggerfaget, og bedriften har også Mesterbrev. Tittelen gir deg som kunde trygghet for at du har valgt en rørlegger med solid utdanning og praksis i faget.

Vi spesialiserer oss på disse rørleggertjenestene:

Bygging og reparasjon av varmeanlegg i nybygg eller ved rehabilitering av eldre bygg. Nybygging og rehabilitering av sanitæranlegg. Rørleggertjenester i forbindelse med nybygg eller modernisering av hus, hytter, industribygg og andre næringsbygg. Montering og service på varmepumper. Installasjon av sentralstøvsuger. Oppussing og modernisering eller helrenovering av badet. Fra mindre utskiftninger av f. eks toalett eller dusjløsning, til helrenovering av baderom, vaskerom og andre våtrom.

Tyin Vvs AS

holder til på besøksadressen 2985 Tyinkrysset. Foretaket ble startet i 2004-01-15 og registrert i brønnøysund-registrene 2004-02-14 og som et Aksjeselskap. Tyin Vvs AS driver i bransjen "Rørleggere". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Tyin Vvs AS på telefon 993 66 116, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.vvseksperten.no/rorlegger/tyin/tyin-vvs-as/bedriftsinfo

Postadresse Synshagen Næringspark Tyinvegen, 2975 Vang i Valdres
 
Epost
post@tyinvvs.no
Telefon
(+47) 993 66 116

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies