IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Tunsberg Mathus & Catering
Vis i kart
980 08 368
tollboden@live.no tollbodenmathus.no

Mer informasjon

Velkommen til Tollboden Mathus! Vi bistår gjerne med ditt arrangement, og tilbyr flotte nyrestaurerte lokaler midt på Tønsberg Brygge. Er du ute etter en helaften i lukkede lokaler med god mat, laget på de beste råvarer for sesongen, så er du kommet til rett plass.

Øystein Olsen og Johan Fuglår ønsker alle hjertelig velkommen til en god matopplevelse i våre nyrestaurerte lokaler på bryggen i Tønsberg.

Med fokus på kvalitet og god service, ønsker vi å tilby våre gjester god mat som hovedsakelig baserer seg på ferske økologiske råvarer fra våre lokale og særegne produsenter og leverandører. Våre menyer dekker de fleste behov, alt fra det helt klassiske til det mer spennende og utradisjonelle. Vi legger til rette for alle typer arrangementer, alt fra store begivenheter og jubiléer, til mindre selskaper, kurs, konferanser og andre sosiale sammenkomster etter deres ønske. Vår meny er bygget slik at du som gjest velger ditt selskaps meny utfra de retter som tilbys.

Vi tilbyr også catering ved private selskaper.

Våre lokaler ligger sjarmerende og sentralt til på Tønsberg Brygge. Lokalene er brukervennlige og består av Willhelmsensalen, som rommer inntil 150 personer, samt øvrige stilfulle, lune og komfortable rom og salonger.

Tunsberg Mathus & Catering

holder til på besøksadressen Farmannsveien 30, 3111 Tønsberg. Foretaket ble startet i 2003-04-28 og registrert i brønnøysund-registrene 2003-07-11 og som et Ansvarlig selskap med udelt ansvar. Tunsberg Mathus & Catering driver i bransjene "Catering" og "Restauranter". Foretaket har 9 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Tunsberg Mathus & Catering på telefon 980 08 368, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

tollbodenmathus.no

Besøksadresse Farmannsveien 30, 3111 Tønsberg
Postadresse Farmannsveien 30, 3111 Tønsberg
 
Epost
tollboden@live.no
Telefon
(+47) 980 08 368

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies