IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Tryti Torbjørn Taktil Arkitekter

Vis i kart
482 57 845
arkitekt@tryti.com taktil.no

Mer informasjon

Om Taktil

Arkitektur skal ha varige kvaliteter, tåle bruk, eldes og patineres med verdighet, ta hensyn til tradisjon, omgivelser og miljø. Stil er i så måte ikke interessant, vi ønsker å skape arkitektur av høy kvalitet og tar derfor hver oppgave sin egenart på alvor og utvikler hvert prosjekt med individuelle løsninger tilpasset sted, brukere, funksjon, tid og økonomi.

Taktil streber etter en arkitektur som har en nærhet til og respekt for landskap, natur, mennesker og de bygde omgivelser. Arkitektur som med tydelig bruk av materialer og enkle virkemidler henter ut uforløst potensiale i tomt omgivelser og program.

Vi vil at arkitekturen skal kommunisere med hele sanseapparatet, den skal derfor være behagelig og utfordrende på samme tid. Materialenes egenart skal dyrkes og bidra til en taktil arkitektur som føles, med syn, berøring og intellekt.

Tryti Torbjørn Taktil Arkitekter holder til på besøksadressen Sandveien 6, 1613 Fredrikstad. Foretaket ble startet i 2009-05-25 og registrert i brønnøysund-registrene 2009-05-28 og som et Enkeltpersonforetak. Tryti Torbjørn Taktil Arkitekter driver i bransjen "Arkitekter". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Tryti Torbjørn Taktil Arkitekter på telefon 482 57 845, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

taktil.no

Besøksadresse Sandveien 6, 1613 Fredrikstad
Postadresse Sandveien 6, 1613 Fredrikstad
 
Epost
arkitekt@tryti.com
Telefon
(+47) 482 57 845
Mobiltelefon
(+47) 482 57 845

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies