IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Trysnes Båtutleie AS

Vis i kart
38 05 16 00
mail@trysnes.no www.trysnes.no

Mer informasjon

Vi har tradisjonelle norske snekker på 20 fot med diesel motorer som egner seg for grupper på 4-6 personer. Mobiltelefon (må medbringes) og flytevester er en del av vårt sikkerhetsutstyr.

Du kan gjerne ta med din egen båt og mot et lite tillegg i prisen, problemfritt få bruke slipp for utsetting og våre flytebrygger eller moringer.

Våre lokale eksperter står gjerne til tjeneste og svarer så godt som mulig på alle dine spørmål!

Fiske

Havfiske/ saltvannsfiske

Trysnes ligger ved utløpet av Trysfjorden og er et virkelig paradis for sportsfiskere. Vår og høst-sesongen byr på muligheter for å fiske en rekke fiskearter. Søgne har en unik skjærgård med 1229 øyer, holmer og skjær. Dette gjør at du kan fiske i beskyttet farvann om været ikke skulle vise seg fra sin beste side. Er det fint vær kan man dra ut til Stangholmen ved Udvaar. Her er det 50-60M dypt og stedet regnes som en meget god fiskeplass. Også inne i selve Trysfjorden finnes det en rekke plasser. Vi vil hjelpe deg med tips og råd!

Ferskvannsfiske

Høysesongen er fra begynnelsen av juni til midten av september. I denne perioden kan man fiske laks, sjø- ørret, abbor og ål i følgende elver: Audna, Mandalselva og Otra.

Kontaktinformasjon

www.trysnes.no

Besøksadresse Trysnes, 4640 Søgne
Postadresse Kjeholmen/Trysnes, 4640 Søgne
 
Epost
mail@trysnes.no
Telefon
(+47) 38 05 16 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies