IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Trysil Skishop AS
62 45 79 90
info@skishop.no www.skishop.no

Mer informasjon

Om oss

Trysil Skishop finner du ved Trysil Shellsenter 2 km. sør for Trysil Sentrum, og 2 km fra Trysilfjell Turistsenter (rv. 26). Vi hadde vår første sesong 99/00, hvor besøket var over all forventning. Det viste seg at ryktene om vår skiutleie med gode priser og godt skiutstyr spredte seg raskt.

Vi ved Trysil Skishop kan fremdeles profilere oss som den desidert billigste skiutleien i Trysil. Vår filosofi er at vi i tillegg til å være best på pris, alltid skal ha høy kvalitet på både service og skiutstyr. Hos oss er nyvoksede ski en selvfølge! Ønsker du service på ditt personlige skiutstyr, utfører vi også dette. Vi har før årets sesong utvidet skiparken vår med 150 par alpinski, investert i telemarkutstyr, samt byttet snowboardutstyret fra step-in til soft system. For at vi skal være trygge på at vi alltid har nok ski på lager, gir vi deg rabatt på skiutleie hvis du forhåndsbestiller skiutstyr hos oss. På denne måten har vi ved behov god tid til å få inn ekstra skiutstyr fra våre leverandører. Vi har over 2000 utleieenheter i vår skiutleie, og framstår som en komplett skiutleie. Uansett ferdighetsnivå og krav du måtte ha, så har vi utstyret som passer deg…til den beste prisen.

Vi ved Trysil Skishop gleder oss til årets skisesong, det håper vi også at du gjør!

Litt om Trysil! Trysil er ei lita bygd helt øst i Hedmark fylke. Hovednæringen her er skogbruk og turisme. Hver vinter besøker skiglade turister fra mange land Trysilfjellet, Norges største alpinområde. I Trysilfjellet kan du finne en skiutfordring enten du er nybegynner eller har ambisjoner om olympiske medaljer. Tidlig hver vinter legger skilandslagene i alpint og langrenn sine sesongforberedelser til Trysil, mens skimosjonistene overtar etter jul. Mange tror Trysil bare har et godt aktivitetstilbud om vinteren, men her kan du få store naturopplevelser også sommerstid. I bittermarka og Trysil-Knuts Fjellverden kan du oppleve fjellvidder med flotte turstier og fiskerike vann og elver. Vi kan også nevne rafting, bever og elgsafari og et utmerket bærterreng.

Trysil Skishop AS

holder til på besøksadressen 2420 Trysil. Foretaket ble startet i 1999-12-20 og registrert i brønnøysund-registrene 2000-01-11 og som et Aksjeselskap. Trysil Skishop AS driver i bransjene "Skisport" og "Sportsklær og fritidsutstyr". Foretaket har 11 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Trysil Skishop AS på telefon 62 45 79 90, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.skishop.no

 
Epost
info@skishop.no
Telefon
(+47) 62 45 79 90
Telefaks
(+47) 62 45 12 66

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies