IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Trondheim Yoga Skole

Vis i kart
976 35 594
elin141@hotmail.com www.trondheimyoga.no

Mer informasjon

Hva er yoga?

Det finnes mange ulike former for yoga, fra svært krevende fysiske øvelser, til stillesittende meditasjon. Patanjali skrev en av de viktigste tekstene om yoga, yoga sutras, for cirka. 2500 år siden, og han beskrev yoga som «the cesession of the fluctations of the mind» altså at strømningene og bevegelsene i sinnet stilner.

Hemmeligheten bak den enorme suksessen til yoga de senere år er nettopp at mennesker har erfart at de blir mer tilstedeværende, mer konsentrerte, mer bevisste av å praktisere yoga. Fysisk vil en, ved å praktisere yoga over tid, oppleve økt styrke og fleksibilitet. De ulike stillingene (asanas) løsner spenninger, reduserer stress og bidrar til å oppleve indre ro. Den dype, rolige pusten er sentral i yoga, noe som fører til bedre utnyttelse av lungekapasiteten. Dessuten er pusten her og nå, og den er derfor et hjelpemiddel for tilstedeværelse. Yoga påvirker altså både din fysiske og din mentale helse på en positiv måte.

Gjennom yoga lærer man å lytte til kroppen, respektere den og ta vare på den. Her er det ikke fokus på prestasjon eller mestring, men heller på å være omsorgsfull overfor kroppens signaler, og aksepterende til tanker og følelser.

Yoga kan aldri riktig forklares, men må oppleves!

Alle er hjertelig velkommen for en uforpliktende prøvetime den første uka av semesteret!

Trondheim Yoga Skole holder til på besøksadressen Gamle Jonsvannsveien 1, 7048 Trondheim. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2002-03-11 og som et Enkeltpersonforetak. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Trondheim Yoga Skole på telefon 976 35 594, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.trondheimyoga.no

Besøksadresse Gamle Jonsvannsveien 1, 7048 Trondheim
Postadresse Gamle Jonsvannsveien 1, 7048 Trondheim
 
Epost
elin141@hotmail.com
Telefon
(+47) 976 35 594
Mobiltelefon
(+47) 976 35 594

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies