IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Trondheim Sysenter AS

Vis i kart
73 53 20 73
http://www.trondheimsysenter.no/

Mer informasjon

Vi satser på kompetanse, kvalitet og kunnskap. Med 40 års bransje erfaring kan vi gi deg som kunde trygghet når du skal investere i en symaskin.

Hos oss står vi på for at du som kunde tar riktig beslutning i hvilken symaskinmodell som passer best til ditt behov.

Mange påstår at de tilbyr kvalitetsmaskiner. Vi vet hva du skal kreve av en symaskin og vi kjenner forskjellene på maskiner.Etter 40 år i bransjen kan vi gi deg gode råd både ved bruk og hvordan de er satt sammen elektronisk og mekanisk.

Når du kjøper en ny symaskin, gir vi deg et innføringskurs på stedet, med tilbud om å komme tilbake til oss hvis du har behov for å lære mer. For noen kan en telefonsamtale etter en symaskinhandel være det som behøves for å komme igang. Du får også mulighet til å delta på våre kurs for å lære å sy sine egne klær.For å ivareta våre kunders krav til otimal kvalitet har vi valgt produktseriene fra Husqvarna Viking, Pfaff, Singer, Brother, Bernina og Elna.

Som total leverandør i trøndelag på strikkemaskiner og strikkeprogram har vi et unikt konsept og en bred markedsandel. Vår kunnskap på disse maskinene er opparbeidet gjennom mange år med salg og service, både til skoler, institusjoner, bedrifter og til privatpersoner.

Vi har symaskiner i alle prisklasser:

  • Små reservemaskiner (til bruk på hytta eller i kurssammenheng)
  • Enkle førstegangskjøper symaskiner.
  • Avanserte broderi- eller overlockmaskiner

Hos oss finner du garantert en maskin som passer for deg, dine ønsker og din økonomi!

Trondheim Sysenter AS holder til på besøksadressen Sandgata 29, 7012 Trondheim. Foretaket ble startet i 2005-06-23 og registrert i brønnøysund-registrene 2005-07-11 og som et Aksjeselskap. Trondheim Sysenter AS driver i bransjen "Symaskiner". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Trondheim Sysenter AS på telefon 73 53 20 73 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.trondheimsysenter.no/

Besøksadresse Sandgata 29, 7012 Trondheim
Postadresse Sandgata 29, 7012 Trondheim
 
Telefon
(+47) 73 53 20 73
Mobiltelefon
(+47) 995 21 509

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies