IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Trondheim Røde Kors
Vis i kart
73 94 93 00
post@trondheim-redcross.no www.rodekors.no/trondheim

Mer informasjon

Trondheim Røde Kors ble stiftet 22. september 1905, og er en lokalforening i Norges Røde Kors. Trondheim Røde Kors er en humanitær organisasjon hvor arbeidet springer ut av et ønske om å gjøre en medmenneskelig innsats. Foreningen er et selvstendig organisasjonsledd bestående av flere avdelinger som hver arbeider innenfor sine fagfelt. Dette er blant annet; opplæring i førstehjelp, aktiviteter for barn på krisesenter og asylmottak, guiding av nybosatte flyktninger og besøk hos mennesker i hjem, institusjoner og fengsel.

Trondheim Røde Kors representerer Norges Røde Kors innenfor sin kommune og skal der arbeide for organisasjonens formål. Samtidig er den et service- og samordningsorgan mellom egne avdelinger.

Trondheim Røde Kors er ledet av frivillige Røde Kors-medlemmer.

Lokalforeningsstyret er det høyeste organ i Trondheim Røde Kors mellom årsmøter. Lokalforeningsstyret velges av årsmøtet, hvor avdelinger og medlemmer er representert. Foreningen rår over egne midler innenfor rammen av Røde Kors’ formål, og er alene ansvarlig for de forpliktelser de påtar seg.

Trondheim Røde Kors

holder til på besøksadressen Nardovegen 4 B, 7032 Trondheim. Foretaket ble startet i 1905-09-22 og registrert i brønnøysund-registrene 1995-02-20 og som et Fli. Trondheim Røde Kors driver i bransjen "Offentlig administrasjon - Sosiale tjenester". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Trondheim Røde Kors på telefon 73 94 93 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.rodekors.no/trondheim

Besøksadresse Nardovegen 4 B, 7032 Trondheim
Postadresse Nardovegen 4 B, 7032 Trondheim
 
Epost
post@trondheim-redcross.no
Telefon
(+47) 73 94 93 00
Telefaks
(+47) 73 94 93 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies