IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Trondheim Psykodramainstitutt
Vis i kart
952 85 812
tpds-mail@online.no www.psykodrama-mai.no

Mer informasjon

Trondheim Psykodrama Institutt fikk sitt nye navn i 2000. Tidligere het vi Trondheim Psykodramasenter, dannet i 1997.

Vi har siden 1997 tilbudt tjenester som: Terapi både individuelt, i forhold til par, og i grupper. Prosessveiledning og organisasjonsutvikling. Undervisning.

Trondheim PsykodramaInstitutt jobber med psykodrama og andre kreative metoder både pedagogisk og terapeutisk. Ifra 2000- 02 hadde vi en grunnutdannelse i psykodrama i Trondheim, i regi av Norsk PsykodramaInstitutt i Oslo.
Fra 2007 – 10 har vi en 3 årig grunnutdannelse i psykodrama og gruppeledelse i regi av Trondheim PsykodramaInstitutt (se egen side).

Psykodrama er i handlingsrettet metode, med en filosofi som er både prosessorientert, holistisk og eksistensialistisk. Dette innebærer blant annet at vi ikke stiller diagnoser, men har en tro på at ressursene og svarene er iboende i mennesket. Vi har et positivt menneskesyn, har tro på dine muligheter til vekst og utvikling i lag med andre. Metoden ”hjelper folk til å finne løsningen i seg selv.”

Vi har fokus på roller og utvikling av nye og mer hensiktsmessige roller. Sentrale begreper er kreativitet og spontanitet. Når kreativiteten er fastlåst, får vi ikke tak i de ressursene vi egentlig innehar. Metoden er nyttig i forhold til å komme ut av sin fastlåsthet, og bli mer fleksibel i egne valg. Spontaniteten er selve livsenergien og kraften/ressursene som vi som barn hadde tilgang på og trenger å finne tilbake til. Spontaniteten er en energi vi er født med, men som vi mister tilgangen på via tilpassing og oppdragelse.

Psykodrama ble skapt av psykiater og teaterregissør Jacob Levy Moreno (1889- 1974) Metoden har siden den gang blitt tatt i bruk og videreutviklet i mange land og på ulike arenaer. I yrkesgrupper som jobber med psykiatri - terapi, pedagogisk virksomhet, konsulent og organisasjonutvikling og innenfor drama og teater.

Ta kontakt i dag for ytterligere informasjon vedrørende priser, produkter og tjenester!

Kontaktinformasjon

www.psykodrama-mai.no

Besøksadresse Urds veg 4, 7033 Trondheim
Postadresse Urds veg 4, 7033 Trondheim
 
Epost
tpds-mail@online.no
Telefon
(+47) 952 85 812

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies