IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Trondheim Leilighetshotell AS

Vis i kart
73 50 07 00
post@tlh.no www.tlh.no

Mer informasjon

Trondheim Leilighetshotell har i 15 år utviklet konseptet “Leilighetshotell”. Vi kan nå tilby våre gjester en mye bedre opplevelse, enn det å overnatte på er vanlig trangt hotellrom.

Vi tilbyr enkelt rom, dobbelt rom, små og store leiligheter og suiter som inneholder 1-2-3-4 soverom, stue, kjøkken, bad og wc til meget gunstige priser.

Vi vil også nevne at alle våre romtyper inneholder et eget velutstyrt kjøkken med mye utstyr for matlaging og servering. Dette gir våre gjester en mulighet til å spise og lage mat til hvilket tidspunkt og antrekk som passer gjesten. Stuepike gjør rent hver dag og skifter ut håndklær og sengetøy etter behov.

Som gjest ved Trondheim Leilighetshotell får du mye større plass og helt andre bruksmuligheter. Det blir som å bo hjemme, med hotell service, hotell sikkerhet og hotell standard.

Hele hotellet er spesielt tilrettelagt for astmatikere og allergikere. Alle rom er beregnet for ikke-røykere. Røykere har fått røykebalkong med askebeger, rett utenfor sine rom.

Interiør og atmosfære Føl deg som hjemme i våre fullt møblerte og meget velutstyrte hotell rom, leiligheter og suiter. Vi har lagt stor vekt på at du skal trives hos oss og føle deg som om du bor hjemme. Vi har derfor lagt mye arbeide i utforming og interiørvalg. Vår interiørarkitekt har lagt stor vekt på at rom, leiligheter og suiter skal ha lyse farger og komfortable og elegante møbler. Vi har lagt parkett på alle golv. Vi kan også garantere at du blir meget tilfreds med våre senger.

Kontaktinformasjon

www.tlh.no

Besøksadresse Gardemoens gate 1 A, 7041 Trondheim
Postadresse Gardemoens gate 1 A, 7041 Trondheim
 
Epost
post@tlh.no
Telefon
(+47) 73 50 07 00
Telefaks
(+47) 73 50 07 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies