IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Trondheim Havn Iks

Trondheimsfjorden Interkommunale Havn IKS (TIH) er et interkommunalt selskap eid av kommunene Trondheim, Orkdal og Stjørdal.

Vis i kart
73 99 17 00
firmapost@trondheim.havn.no www.trondheim.havn.no

Mer informasjon

Trondheimsfjorden Interkommunale Havn IKS (TIH) er et interkommunalt selskap eid av kommunene Trondheim, Orkdal og Stjørdal.

Selskapet, som til daglig gjerne omtales som bare Trondheim Havn, samordner all havnevirksomheten innenfor samarbeidsområdet.TIHs strategi er å ha en ledende rolle innen samferdsel, og å utvikle effektive transport- og logistikkløsninger til beste for næringsliv, byutvikling og miljø.

Målsettingen for Trondheim Havns virksomhet er at de samlede havneressurser skal utgjøre et konkurransedyktig tilbud for brukerne i regionen. I vedtektene står det at TIH, på vegne av deltakerkommunene, skal ivareta alle forvaltningsmessige og administrative oppgaver som etter havne- og farvannsloven påligger kommunene, og som gjelder innenfor kommunenes felles havnedistrikt.

Trondheim Havn Iks holder til på besøksadressen Pirsenteret, 7010 Trondheim. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-23 og som et Avdelingskontor. Trondheim Havn Iks driver i bransjene "Havne- og kaianlegg - Drift" og "Havnevesen". Foretaket har 56 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Trondheim Havn Iks på telefon 73 99 17 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.trondheim.havn.no

Besøksadresse Pirsenteret, 7010 Trondheim
Postadresse Postboks 1234 Sluppen, 7462 Trondheim
 
Epost
firmapost@trondheim.havn.no
Telefon
(+47) 73 99 17 00
Telefaks
(+47) 73 99 17 17

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies