IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Tromsø Villmarkssenter AS

Besøk oss for en opplevelse utenom det vanlige i fantastiske omgivelser! Velkommen til Tromsø Villmarkssenter!

Vis i kart
77 69 60 02
mail@villmarkssenter.no www.villmarkssenter.no

Mer informasjon

Vi ønsker å gi deg og dere en uforglemmelig opplevelse og gode minner. På Tromsø Villmarkssenter er det meste mulig å få til, både for individuelle og for bedrifter. På vinterstid kan vi tilby hundekjøring, både som kortturer og som langturer. Vi har 240 alaskahusky’er som står klare til å ta deg med ut på tur. Vi kan tilby konkurranser og teamaktiviteter i regi av oss. Vi har fire flotte lavvoer som tar alt fra 1 til 150 personer.

Våre kokker tilbereder deilige måltider og vi serverer dere mat og drikke i lavvo. To store badestamper som kan gi avslapping og rekreasjon. Å sitte i stampen og beundre nordlyset eller midnattssola er en fantastisk opplevelse. Eller hva med å prøve ut om et skikkelig villmarksliv er noe for deg? Vi kan tilby overnatting i telt i kombinasjon med hundekjøring i en og samme pakke.

Om sommeren kan vi tilby en rekke utfordrende aktiviteter. Vi har toppturer til de mest kjente fjellene i Tromsø. Brevandring på Steindalsbreen, en del av Lyngsalpene, klatring i tilpasset vanskelighetsgrad ut ifra erfaring og ikke minst den familievennlige aktiviteten padling. Fotturer i naturen med hunder som bærer utstyret vi skal ha med, i kløvsekk. Vi lager bål og koker bålkaffe og griller pølser. Disse turene tilpasses etter folks forutsetninger for å delta på en slik tur. Selvsagt kan vi også arrangere sosiale events her på senteret om sommeren med leker og aktiviteter. Vi har store griller og lavvoene kan selvsagt også benyttes om sommeren.

Vi stiller med alt av nødvendig utstyr og erfarne guider til alle våre turer. Ta kontakt med oss på mail@villmarkssenter.no eller se vår hjemmeside www.villmarkssenter.no for mer informasjon og priser. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en skikkelig villmarksopplevelse!

Tromsø Villmarkssenter AS holder til på besøksadressen Straumsvegen 601, 9105 Kvaløya. Foretaket ble startet i 2005-01-12 og registrert i brønnøysund-registrene 2005-02-22 og som et Aksjeselskap. Tromsø Villmarkssenter AS driver i bransjene "Aktivitets arrangementer" og "Klatring". Foretaket har 28 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Tromsø Villmarkssenter AS på telefon 77 69 60 02, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.villmarkssenter.no

Besøksadresse Straumsvegen 601, 9105 Kvaløya
Postadresse Straumsvegen 601, 9105 Kvaløya
 
Epost
mail@villmarkssenter.no
Telefon
(+47) 77 69 60 02
Mobiltelefon
(+47) 913 87 456
Telefaks
(+47) 77 69 60 39

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies