IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Tromsø Energiterapi Kaare Olsen

Tankefeltterapeut med over 20 års allsidig erfaring - barn og voksne

Vis i kart
957 48 909
kaar-o@online.no www.tromsøenergiterapi.no

Mer informasjon

Kanskje er ikke din hverdag blitt slik du hadde tenkt deg?

Dessverre er det mange som sliter med problemer de hadde ønsket å være foruten.

Det er mange ting som kan skape stress og angst i hverdagen.

  • Et nødvendig tannlegebesøk eller en flytur i forbindelse med ferie eller jobb.

  • Redsel for å delta i sosiale sammenhenger. Det som egentlig skulle gi glede og overskudd, men som oppleves som stressende og ubehagelig.

  • En sorg, skyldfølelse eller sinne over ting som har skjedd tidligere i livet uten at du har fått hjelp til nødvendig bearbeiding?

  • Eller er det en utfordring som ligger foran deg og som skaper stress og uro. Er det prestasjonsangsten som gjør at du stadig utsetter ting?

  • Eller ønsker du rett og slett bare å slutte å røyke eller bli kvitt et spiseproblem?

Jeg har i over 30 år jobbet med mange mennesker med forskjellige problemer som terapeut og pedagog, og kan vise til svært gode resultater.

Kanskje har du ikke klart å ta kontakt med noen for å få hjelp, eller du har prøvd tradisjonell samtalebehandling uten ønsket resultat.

Det er derfor med glede at jeg med helt nye og banebrytende teknikker kan hjelpe deg å bli kvitt dine problemer. Dette gjør jeg ved å benytte og å lære deg å bruke energiterapiene – Tankefeltsterapi (TFT) og Emotional Freedom Techniques (EFT). Disse teknikker har vist seg utrolig effektive på de fleste problemområdene. I de fleste tilfellene (ca. 80-90 %) og kun etter få behandlinger, reduseres problemet vesentlig eller blir borte for godt.

Behandlingen tar utgangspunkt i såkalt ”Energipsykologi”.

Årsakene til alle dine negative tanker og følelser, er en forstyrrelse i kroppens energisystem som fører til en uballanse.

Teknikkene tar i bruk moderne metoder som kognitiv terapi i kombinasjon med behandling av akupunkturpunkter uten bruk av nåler.

Du lærer å fokusere på ting som er problematisk - samtidig som du ved en spesiell teknikk - gjør at energisystemet på dette området igjen kommer i ballanse.

Det har ingen betydning om du har hatt problemet over lengre tid som f.eks. langvarig angst eller kronisk smerte. Du trenger heller ikke å trene på de ubehagelige situasjoner for å kunne bli kvitt problemene.

Er dette noe du har lyst å prøve?

Bruken av teknikkene medfører ingen kjente bivirkninger og dersom behandlingen ikke gir deg det ønsket resultat, betaler du ingenting.

Kaare Olsen

Klinisk spesialpedagog

Kontaktinformasjon

www.tromsøenergiterapi.no

Besøksadresse Uranusvegen 30, 9024 Tomasjord
Postadresse Uranusvegen 30, 9024 Tomasjord
 
Epost
kaar-o@online.no
Telefon
(+47) 957 48 909
Mobiltelefon
(+47) 957 48 909

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies