IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Troms Fylkeskommune

Vis i kart
77 78 80 00
Avdelinger postmottak@tromsfylke.no www.tromsfylke.no

Mer informasjon

Fylkeskommunen tar seg av oppgaver som er for store til at hver kommune kan klare dem alene, eller saker som går på tvers av kommunene.

Fylkeskommunen arbeider for at hele regionen vil være et attraktivt og godt sted å bo, arbeide og leve i, og at det også vil være et trivelig og spennende reisemål. Økt verdiskaping og bærekraftig utvikling er nøkkelord i denne sammenheng.

Fylkeskommunen har bl.a. ansvaret for regional utvikling, videregående utdanning, fylkesveier og offentlig transport inklusiv skoleskyss, offentlig tannhelsetjeneste, kulturminnevern, fylkesbibliotek, friluftsliv, fordeling av tippemidler og støtte til næringslivet.

De største arbeidsområdene er videregående utdanning og offentlig tannhelsetjeneste. Troms fylkeskommune har ansvaret for og driver 16 videregående skoler som har ca. 5700 elever pr. år og 1400 tilsatte.

Tannhelsetjenesten har 25 fast betjente klinikker, 1 sykehusklinikk, og 4 ambuleringsklinikker i tillegg til tannhelsetjenestens kompetansesenter for Nord-Norge som ligger i Tromsø.

Kontaktinformasjon

www.tromsfylke.no

Besøksadresse Strandvegen 13, 9007 Tromsø
Postadresse Postboks 6600 Langnes, 9296 Tromsø
 
Epost
postmottak@tromsfylke.no
Telefon
(+47) 77 78 80 00
Telefaks
(+47) 77 78 80 01

Last ned visittkort
Del av Fylkeskommuner
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies
Tilbake

Avdelinger

Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies