IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Troll Travel AS

Vis i kart
55 13 18 88
olejohan@trolltravel.no www.trolltravel.no

Mer informasjon

Troll Travel startet sin virksomhet som turoperatør i 2000. Firmaet består idag av to medarbeidere, begge med lang erfaring i tilrettelegging av større og mindre gruppereiser i inn-og utland. Vi gleder oss over framdeles å ha jevn tilgang på oppdrag fra fornøyde kunder og vi ønsker gamle og nye kunder hjertelig velkommen.

Hva gjør vi?

Vi skreddersyr reiser for alle typer grupper i inn-og utland. Vår målgruppe er i første rekke pensjonistgrupper, vennegrupper, firma, organisasjoner og Lag/Foreninger. Gode avtaler og et bredt kontaktnett gjør at vi kan tilby gode reiseopplegg til konkurransedyktige priser. Vi har tilrettelagt mange ulike gruppeturer. I 2009 har vi helt nye og spesielle turer på programmet. Disse vil skille seg fra mange av de tradisjonelle turene som har vært tilbudt opp igjennon årene. Vi har selvfølgelig også de “gode, gamle” turene blant våre tilbud.

Hvor finner du oss?

Vi holder til i Krambua Senter, tredje etasje, inngang på baksiden ved frisørsalong. Der er heis i bygget, og utenfor er det alltid ledig parkering.

Med Troll Travel reiser du trygt og trivelig.

Troll Travel AS holder til på besøksadressen Fjøsangerveien 215 Krambua, 5073 Bergen. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2000-03-13 og som et Aksjeselskap. Troll Travel AS driver i bransjene "Reisearrangører" og "Reiseliv og turisme - Konsulenter". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Troll Travel AS på telefon 55 13 18 88, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.trolltravel.no

Besøksadresse Fjøsangerveien 215 Krambua, 5073 Bergen
Postadresse Brages vei 3, 5221 Nesttun
 
Epost
olejohan@trolltravel.no
Telefon
(+47) 55 13 18 88
Telefaks
(+47) 55 28 97 66

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies