IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Tre Og Tønner Da
Vis i kart
971 11 153
post@tretonner.no www.tretonner.no

Mer informasjon

Tønneproduksjonen har vore ei viktig attåtnæring i fleire generasjonar. I vår slekt har det vore produsert tønner i meir enn 100 år. Me ser det som svært viktig at det gamle handverket vert teke vare på, og ynskjer å føra dette vidare til oppveksande slekt.

I dag er det fire slektsledd som lever og bur på garden på Indre Samnøy. Jostein Gangstø står for det meste av tønneproduksjonen, men sonen Oddvar og far til Jostein, Olav er også aktive i produksjonen og med tillaging av materiale. Det meste av produksjonen av tretønner går i dag til fiskemottak som saltar rogn. Men det vert og produsert ein del stampar og blomesenger, samt pyntetønner. Me har også byrja å produsera møblar laga av tønner. Tønnestolar med bord i salonghøgd, vedstampar, halvtønner nedjustert til stolhøgd med pute på som vert tønnepuffar, og heiltønner omlaga til skap med hyller. Desse produkta vert laga av ekstra god materialkvalitet, og vert tørka slik at treverket skal halda seg innandørs i moderne, varme bustader. Me har og laga diverse produkt for reker/skaldyr til koldtbord og servering, og i seinare år har me laga vedfyrte badestampar. Eigentleg er det berre fantasien som set grenser for kva tønna kan verta brukt til!

Tre Og Tønner Da

holder til på besøksadressen Samnøyvegen 57, 5642 Holmefjord. Foretaket ble startet i 2007-01-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-01-25 og som et Ansvarlig selskap med delt ansvar. Tre Og Tønner Da driver i bransjen "Treemballasje". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Tre Og Tønner Da på telefon 971 11 153, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.tretonner.no

Besøksadresse Samnøyvegen 57, 5642 Holmefjord
Postadresse Samnøyvegen 57, 5642 Holmefjord
 
Epost
post@tretonner.no
Telefon
(+47) 971 11 153
Mobiltelefon
(+47) 971 11 153

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies