IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Tråsåvika Camping

Førsteklasses hytte og campingsenter ved Trondheimsfjorden. Svært idyllisk beliggenhet!

72 86 78 22
post@trasavika.no http://www.trasavika.no

Mer informasjon

Førsteklasses hytte og campingsenter ved Trondheimsfjorden. Svært idyllisk beliggenhet. 2km. fra Viggja, til Orkanger 5km. og Trondheim 40km. 17 hytter og rom med to og fire senger, el. varme, kjøleskap og kokemuligheter. 6 store hytter med minikjøkken, fullt kjøkkenutstyr, dusj, WC, og terrasse. Stor telt og caravanplass med strømuttak. Sanitæranlegg med dusjer, kjøkkenrom, vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Svært gode fiskemuligheter både fra land og med båt. Båtutleie. Båter med motor og robåter. Nydelig badestrand. Laksefiske. Kort vei til to av Norges beste lakseelver. Til Orkla 5km. og Gaula 20km. Innlandsfiske i flere gode fiskevann. Fint turterreng. Gode muligheter for shopping og mange opplevelser i Orkanger og Orkdal: Museumsjernbane, dyrepark, Gammelgruva og museene på Løkken. Rideturer i Trollheimen m.v. Kafé med middagsservering og øl og vinrettigheter. Andre fasiliteter. Stellerom, WC for rullestolbrukere, farge-TV, lekeplass, felles oppholdsrom med TV, kiosk, butikk og telefonkiosk.

Tråsåvika Camping holder til på besøksadressen 7354 Viggja. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-20 og som et Enkeltpersonforetak. Tråsåvika Camping driver i bransjene "Campingplasser", "Dagligvarer", "Hytteutleie" og "Øvrig butikkhandel". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Tråsåvika Camping på telefon 72 86 78 22, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.trasavika.no

 
Epost
post@trasavika.no
Telefon
(+47) 72 86 78 22
Mobiltelefon
(+47) 915 73 231

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies