IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Transportør1 AS

Vis i kart
922 04 080
arvid@transportoren.no http://transportoren.no

Mer informasjon

Transportør1 er et transportfirma som er lokalisert rett ved hovedflyplassen på Gardermoen. Firmaet eies og drives av Arvid Birkelund, og disponerer totalt 5 lastebiler.

3 Thermo biler

Transportør1 tilbyr en enkel, hurtig leveranse og pålitelige sjåfører.

Dersom du ikke får varene dine levert til avtalt tid, kan Transportør1 garantere deg at du slipper å betale for transporten. Punktlighet og tillit er viktig for oss – det oppstår ofte tap og ergrelser dersom lasten ikke kommer fram i tide.

Vi har hele Sør-Norge som arbeidsområde, men ta gjerne kontakt dersom du trenger transport utenfor disse grenser – vi er svært fleksible.

Om oss:

Transportør1 er spesialist innen ømfintlig transport. Vi pakker inn varene dersom dette er ønsket, og får varene trygt levert. Vi har teknisk innsikt.

Vi utfører også hasteoppdrag og spesialtransport over hele Norge, samt utlandet.

For at man skal frakte varer utover Norges grenser må man ha «Fellesskapstillatelse for internasjonal godstransport på vei», utstedt av Vegdirektoratet. Det har vi. Den utstedes 5 år om gangen ved gebyr, innlevering av vandelsattest fra politi, attest på at man har papirene i orden hos skattevesen, samt firmareg. fra Brønnøysund.

Vi yter personlig service. Det er vår styrke. Vi tar i mot utfordringer, og er løsningsorienterte.

Transportør1 AS holder til på besøksadressen Infanterisvingen 2, 2067 Jessheim. Foretaket ble startet i 2007-10-15 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-01-02 og som et Aksjeselskap. Transportør1 AS driver i bransjene "Godstransport" og "Transport og Logistikk". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Transportør1 AS på telefon 922 04 080, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://transportoren.no

Besøksadresse Infanterisvingen 2, 2067 Jessheim
Postadresse Infanterisvingen 2, 2067 Jessheim
 
Epost
arvid@transportoren.no
Telefon
(+47) 922 04 080
Mobiltelefon
(+47) 922 04 080

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies