IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Tradition Of India Sandip Kumar

Åpningstider ( i dag: 14:00 - 22:00 )

Mandag
15:00 - 23:00
Tirsdag
15:00 - 23:00
Onsdag
15:00 - 23:00
Torsdag
15:00 - 23:00
Fredag
15:00 - 23:00
Lørdag
15:00 - 23:00
Søndag
14:00 - 22:00

Mer informasjon

Alle Rettigheter

India er et av de eldste og mest tradisjonsrike land. Her har matlaging utviklet seg til en kunstart fra generasjon til generasjon gjennom århundrer.

De indiske rettene er aromatiske, næringsrike og særdeles velsmakende. Hemmeligheten bak den rike smaken er de ferske ingridiensene, eksotiske krydder og urterblandinger alt tilberedet etter urgamle oppskrifter. Graneringen består hovedsakelig av indisk ris, brød og stekte grønnsaker og nybakt indisk brød, kaldt NAN. Brødet bakes i TANDOOR.

TANDOOR er en tradisjonell indisk leirovn uten glasur, som fyres med trekull. Maten ( kjøtt, kylling ellers fisk) marineres og krydres før den tres på spyd, og senkes ned i den varme tandoori’en for å grilles.

Det berømte indiske brødet, NAN, kastes rett og slett mot innsiden av ovnen, hvor den stekes mens den forblir klistret til den varme leirveggen, og blir bakt ferdig på noen minutter.

Stadig flere og nordmenn besøker fjerne himmelstrøk og opplever eksotiske kulturer. Et besøk på Gandhi Indisk Restaurant er som en liten reise til India. Restauranten er smykket med indiske kunstgjenstander og fargerike håndbroderte veggtepper.Mens man spiser lytter man til tradisjonell indisk musikk.Vi presenterer det ypperste og mest spennende fra det indiske kjøkken.

Vi ønsker alle våre gamle og nye gjester hjertelig velkommen.

Kontaktinformasjon

 

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies