IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Toyota Material Handling Norway AS

Vis i kart
62 35 14 40
Halvard.Engebretsen@no.toyota-industries.eu http://www.toyota-forklifts.no/No/Pages/default.aspx

Mer informasjon

Avdelingen på Rudshøgda ligger i sentrum for Mjøsregionen. Med 50 km radius dekkes både Gjøvik (Raufoss), Lillehammer, Hamar og Elverumregionen. Kort sagt de mest bebodde områder rundt Mjøsa.

Det er 19 ansatte ved avdelingen som har ansvaret for et stort geografisk område – fra Tynset/Lesja i nord til Kongsvinger i sør, fra Lunner på Hadeland i vest og østover til Svenskegrensa. Lokalene som er på om lag 1200 kvm rommer verksted, utstillingsrom, for nye og brukte trucker samt kursrom for truckførerkurs etc.

Omlag halvparten av all omsetning av trucker ved avdelingen er rent salg, mens den andre halvdelen er trucker som går på leiebasis. Årsaken til den store andelen av firma som ønsker å leie truckene, er at mange ønsker en forutsigbarhet i truckkostnadene samt at de vil konsentrere seg om sin egen bedrifts forretningsidè som sjelden inkluderer dette med å vedlikeholde trucker.

Toyota Material Handling Norway AS holder til på besøksadressen Rudsflata, 2360 Rudshøgda. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-22 og som et Underavd. Toyota Material Handling Norway AS driver i bransjen "bildeler". Foretaket har 17 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Toyota Material Handling Norway AS på telefon 62 35 14 40, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.toyota-forklifts.no/No/Pages/default.aspx

Besøksadresse Rudsflata, 2360 Rudshøgda
Postadresse Rudsflata, 2360 Rudshøgda
 
Epost
Halvard.Engebretsen@no.toyota-industries.eu
Telefon
(+47) 62 35 14 40
Telefaks
(+47) 32 85 21 40

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies