IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Toyota Hell Bil AS

Vis i kart
982 94 950
www.hell-bil.no

Mer informasjon

Toyota Hell Bil har i en årrekke vært Midt-Norges Toyota-forhandler med hele Sør-Trøndelag og søndre deler av Nord-Trøndelag som markedsområde.

Med hovedkontor på Lade i Trondheim, avdelinger på Røros, Oppdal, Orkanger, Stjørdal, Levanger og Fosen, har vi de senere år befestet vår posisjon som markedslederen i distriktet. Vi tilbyr hele Toyota’s modellutvalg og til enhver tid et stort utvalg av brukte biler i alle kategorier.

Vår merkevare Toyota har både i nasjonal og internasjonal sammenheng i flere år vært det ledende bilmerke hva kvalitet og driftsikkerhet angår, og Toyota-organisasjonen som helhet, - og vårt firma i særdeleshet, forsøker å leve opp til dette kvalitetsstempelet. At våre kunder verdsetter dette, ser vi av at Toyota de 5 siste år har blitt tildelt ”Kundetilfredshets-prisen” 3 ganger, i konkurranse med firmaer i alle bransjer over hele landet.

Vårt motto: ”Kunder av Toyota Hell Bil AS skal oppleve mer enn forventet”, skal gi et bilde på den innstilling som skal kjennetegne enhver form for kundekontakt våre medarbeidere utfører. Dersom du ikke allerede er kunde hos oss, ser vi gjerne at du tester ut disse påstandene ved å kontakte oss vedrørende ditt bilbehov. Vi vil gjerne ha deg som kunde.

Toyota Hell Bil AS holder til på besøksadressen Trondheimsvegen 1, 7340 Oppdal. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1998-05-19 og som et Underavd. Toyota Hell Bil AS driver i bransjen "Bilverksteder". Foretaket har 15 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Toyota Hell Bil AS på telefon 982 94 950 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.hell-bil.no

Besøksadresse Trondheimsvegen 1, 7340 Oppdal
Postadresse Trondheimsvegen 1, 7340 Oppdal
 
Telefon
(+47) 982 94 950
Telefaks
(+47) 73 90 21 50

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies