IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Toten Bygg og Anlegg AS

Velkommen til Toten Bygg og Anlegg! Vi utfører alle typer byggeoppdrag som betongsaging, Betongskjæring, Graving og Anleggsgartner i Oppland.

Vis i kart
tba@tba.no www.tba.no

Mer informasjon

Toten Bygg og Anlegg AS utfører alle typer byggeoppdrag, og har egen avdeling for anleggsmaskindrift, betongskjæring, maling, og avdeling for serviceoppdrag med fullt utstyrte servicebiler for småjobber innen vedlikehold og skader. Vi har også eget glassverksted. Firmaet utfører det meste av anleggsarbeidene selv på egne prosjekter, og har en høyt kvalifisert stab av fagfolk innen bygg og anlegg. Rekruttering skjer blant annet gjennom regelmessig inntak av lærlinger.

Vi har høy fokus på sikkerhet og våre verneombud har 40 timers grunnopplæring innen helse miljø og sikkerhet.

Toten Bygg og Anlegg AS holder til på besøksadressen Industriveien 3, 2850 Lena. Foretaket ble startet i 1994-03-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1994-04-20 og som et Aksjeselskap. Toten Bygg og Anlegg AS driver i bransjene "Byggetekniske konsulenter" og "Maskinentreprenører". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Toten Bygg og Anlegg AS ved å og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.tba.no

Besøksadresse Industriveien 3, 2850 Lena
Postadresse Industriveien 3, 2850 Lena
 
Epost
tba@tba.no
Telefaks
(+47) 61 16 86 10

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies