IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Totalprosjektering AS

Vis i kart
980 43 665
eilif@totalprosjektering.as totalprosjektering-as.no

Mer informasjon

TOTALPROSJEKTERING AS

Er dere plaget med trekk/lekkasjer i ny eller gammel bolig?

Mer enn en tredjedel av den varme luften slipper ut gjennom lekkasjeområdene i bygningsskallet. Det vil si at et luft og vindtett lag er den mest pålitelige beskyttelsen mot kostnader ved energi og varmetap.

Vi utfører tetthetsmåling og termografering, ut ifra hva vi kommer fram til kan vi komme med forslag til utbedringer og prosjektering av tiltaket. Referanser fra tidligere prosjekter foreligger.

Totalprosjektering AS leverer ingeniørtjenester og prosjektledertjenester i forbindelse med nybygg renovering, og ivaretagelse av byggherrens interesser ved oppføring av bolig /tilbygg og renovering. Prosjektering og uavhengig kontroll av våt rom.

Bruk kompetansesjekk får å se kompetansen til firmaene du får tilbud fra.

Totalprosjektering AS holder til på besøksadressen Stakkevollveien 15, 9010 Tromsø. Foretaket ble startet i 2014-04-23 og som et Aksjeselskap. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Totalprosjektering AS på telefon 980 43 665, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

totalprosjektering-as.no

Besøksadresse Stakkevollveien 15, 9010 Tromsø
Postadresse Stakkevollveien 15, 9010 Tromsø
 
Epost
eilif@totalprosjektering.as
Telefon
(+47) 980 43 665

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies