IO.NO

Fullversjon Nytt søk

TotalConsult Trondheim AS

- Den gode prestasjon

Vis i kart
73 88 33 00
totalconsult@totalconsult.no www.totalconsult.no

Mer informasjon

Velkommen til Total Consult Trondheim AS

I Trondheim har TotalConsult-familien tre selskap, alle samlet i felles lokaler i Mediehuset, plassert lett tilgjengelig på Rosten. Her finner du både både TotalConsult Norge AS, TotalConsult Trondheim AS og TotalConsult Trening. TotalConsult Trondheim (TCT) er et eget selskap med 8 ansatte engasjert i • Organisasjonsutvikling • Søk og utvelgelse Alle ansatte i TCT har Trondheim som base. Hovedtyngden av aktiviteten foregår i Midt-Norge, men vi har også oppdrag andre steder i Norge. Innenfor prestasjonsutvikling driver vi eksempelvis teambyggingsprosesser, utvikling av ledelse og ledergrupper, salgstrening, interne bedriftsskoler og vi bistår i strategiutviklingsprosesser. Felles for all vår aktivitet er at vi bygger på våre gjennomprøvde konsepter, men at vi skreddersyr prosessene for den enkelte kunden og den enkelte anvendelsen. Utgangspunktet for vår tenkning omkring organisasjoner som presterer godt er de enkelte elementene i TotalConsults prestasjonsmodell (vises på nettsiden under ”Prestasjonsforbedring”).

Innenfor søk og utvelgelse engasjerer vi oss gjennom:

  • Annonsert rekruttering

  • Aktivt søk

  • Kombinasjon rekruttering og aktivt søk

  • Styrerekruttering

  • Sluttvurdering (kvalitetssikring av finalekandidater)

  • Karriererådgivning

Vi baserer oss også her på skreddersøm for den enkelte oppgaven. Vi har egne verktøy tilpasset norske forhold, samarbeider tett med kunden og gir garanti for kandidatens kvalifikasjoner i den aktuelle stillingen. Vi er med i et internasjonalt nettverk for søk og utvelgelse.

TotalConsult Trondheim AS holder til på besøksadressen Munkegata 48, 7011 Trondheim. Foretaket ble startet i 2007-09-17 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-10-29 og som et Aksjeselskap. TotalConsult Trondheim AS driver i bransjen "Bedriftsrådgivning". Foretaket har 28 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med TotalConsult Trondheim AS på telefon 73 88 33 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.totalconsult.no

Besøksadresse Munkegata 48, 7011 Trondheim
Postadresse Postboks 300, 7402 Trondheim
 
Epost
totalconsult@totalconsult.no
Telefon
(+47) 73 88 33 00
Telefaks
(+47) 72 89 55 55

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies