IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Total Safety AS

Vis i kart
51 88 37 17
post@totalsafety.no www.totalsafety.no

Mer informasjon

Total Safety AS skal være en foretrukken leverandør innen førstehjelps-, brannvern- og brannvernopplæring for bedrifter, skoler og offentlige institusjoner i Norge. Vi har våre forretningslokaler på Forus i Luramyrveien 79, 4313 Sandnes.

Selskapet er totalleverandør av materiell, opplæring og tjenester relatert til HMS (helse, miljø og sikkerhet), kvalitetsledelse, risikoanalyse, beredskap, førstehjelp, brannvern og redningslære.

Vi setter store krav til våre medarbeidere . Alle våre instruktører har operativ erfaring fra den profesjonelle redningstjenesten innen bl.a. ambulanse, politi, og brannvesen. Vi har instruktører i flere store byer, og leverer våre ulike kurs og materiell over hele landet.

Vi ønsker å gi kunden målbare resultater for sin investering i HMS. Gjennom mottoet “On-Site Training” gjennomfører vi våre kurs primært hos kunde. Dette er kostnadseffektivt for bedriften, og læring og motivasjon øker hos kursdeltakerene.

Total Safety AS holder til på besøksadressen Luramyrveien 79, 4313 Sandnes. Foretaket ble startet i 2009-03-16 og registrert i brønnøysund-registrene 2009-04-29 og som et Aksjeselskap. Total Safety AS driver i bransjen "Kurs og Opplæring". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Total Safety AS på telefon 51 88 37 17, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.totalsafety.no

Besøksadresse Luramyrveien 79, 4313 Sandnes
Postadresse Luramyrveien 79, 4313 Sandnes
 
Epost
post@totalsafety.no
Telefon
(+47) 51 88 37 17

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies