IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Total Oppussing Mohamed Maghnouj

Vis i kart
4663 6398
post@total-oppussing.no www.total-oppussing.no

Mer informasjon

Velkommen til Total oppussing Skal du pusse opp og ikke vil gjøre alt arbeidet selv? Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring. Vi ordner det hele og vi står for kvalitet og hurtig levering hele veien. Vi utfører snekring, flislegging, maling (ute og inne), tapetsering, montering av kjøkken, legging av godkjent membran i bad, rørleggerarbeide, elektrikerarbeide, montering/bytting av vinduer og dører, legging av parkett, og så videre. Vi er gjerne med ved utarbeidelse av nye planløsninger og prosjektering av utvendige områder, for eksempel terrasser. Vi påtar oss også rydding ute og inne, plen- og hagearbeid, mm. Vi starter hvert oppdrag med en hyggelig prat der vi blir enige om hva som skal gjøres.

Total Oppussing Mohamed Maghnouj holder til på besøksadressen Maria Dehlis vei 40, 1083 Oslo. Foretaket ble startet i 2010-08-05 og som et Enkeltpersonforetak. Total Oppussing Mohamed Maghnouj driver i bransjen "Snekkere". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Total Oppussing Mohamed Maghnouj på telefon 4663 6398, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.total-oppussing.no

Besøksadresse Maria Dehlis vei 40, 1083 Oslo
Postadresse Maria Dehlis vei 40, 1083 Oslo
 
Epost
post@total-oppussing.no
Telefon
(+47) 4663 6398
Mobiltelefon
(+47) 400 61 233

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies