IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Total Image

Troverdighet kommer når du kan definere og effektivt kommunisere hvem du er og hva som gjør deg unik

Vis i kart
70 12 06 10
abo@totalkommunikasjon.no www.totalimage.no/

Mer informasjon

Litt om Total Image

Total Image eies og drives av Anne Berit Olsvik!Hun er kursleder, imagekonsulent og makeup artist, med omfattende internasjonal utdannelse innen image, farger og stil. Hun har 25 års erfaring i bransjen, og er sertifisert ved London Image Institute, et internasjonalt anerkjent firma som spesialiserer seg på image og ikke-verbal kommunikasjon. Hun tilbyr kurs, seminarer og individuelle konsultasjoner i personlig utvikling, profesjonell og personlig image.

Anne Berit Olsvik er en kunnskapsrik og entusiastisk kursholder, og arrangerer kurs, foredrag og seminarer rundt i Norge for bedrifter og privatpersoner, og holder foredrag i ulike sammenhenger.

Jobben som imagekonsulent, er å hjelpe folk med sine personlige og profesjonelle mål, ved å forbedre måten de blir sett på av andre. Din ytre image bør være i overensstemmelse med dine verdier og de mål du ønsker å oppnå.

Besøk vår hjemmeside for mer..

Total Image holder til på besøksadressen Fjellgata 36, 6003 Ålesund. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-20 og som et Enkeltpersonforetak. Total Image driver i bransjene "Frisører", "Parfymeri" og "Parfymerier". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Total Image på telefon 70 12 06 10, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.totalimage.no/

Besøksadresse Fjellgata 36, 6003 Ålesund
Postadresse Fjellgata 36, 6003 Ålesund
 
Epost
abo@totalkommunikasjon.no
Telefon
(+47) 70 12 06 10
Mobiltelefon
(+47) 915 74 164
Telefaks
(+47) 70 12 73 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies