IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Torve Hagedesign AS

Vis i kart
917 02 518
ola.torve@gmail.com www.torvehagedesign.no

Mer informasjon

Torve Hagedesing er et lite, men eksklusivt firma som lager fine hager. Firmaet ble etablert i 1997 av Ola M Torve som eneaksjonær og daglig leder. Vi er i dag 4 helårsansatte og i sesongen ca det dobbelte.

Vi holder til på Trekorningen Industriområde utenfor Hamar hvor vi har lagertomt, garasjer og kontor.

Blant arbeidsstokken finnes kompetanse for utarbeidelse av planprosjekter, som innbefatter planteplaner, hageplaner og terrengomvurdering. Ut fra disse planene kan det utarbeides kostnadsoverslag og tilbud på et totalprojekt.

Vi er for det meste orientert og rettet mot det private markedet. De fleste av våre kunder og arbeidsoppdrag er i Mjøsregionen inklusiv Elverum / Rena.

Våre fagarbeider dekker områdene steinarbeider, som beleggning og natursteinsarbeider. Vi har gartnere som tar seg av gressetablering, planter og planting samt vedlikeholdsarbeider i grøntanleggene.

Vår maskinpark er tilpasset den typen spesialarbeider vi utfører. Vi har også snekkerkyndige fagarbeidere som kan lage og sette opp f.eks. levegger, utestuer og lignende.

På tomten kan vi også utføre vanlige oppdrag som forskaling og støping av fundamenter for garasje, tilbygg, støttemurer og lignende. Våre spesialgravere kan også brukes ved graving på lite areal som f.eks. ordning av drenering hvis noen har problemer med fuktig kjelle

Torve Hagedesign AS holder til på besøksadressen Elvesletta 47, 2323 Ingeberg. Foretaket ble startet i 1998-02-16 og registrert i brønnøysund-registrene 1998-04-02 og som et Aksjeselskap. Torve Hagedesign AS driver i bransjen "Anleggsgartnere". Foretaket har 8 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Torve Hagedesign AS på telefon 917 02 518, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.torvehagedesign.no

Besøksadresse Elvesletta 47, 2323 Ingeberg
Postadresse gåstuveien 174, 2323 Ingeberg
 
Epost
ola.torve@gmail.com
Telefon
(+47) 917 02 518
Mobiltelefon
(+47) 917 02 518

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies