IO.NO

Fullversjon Nytt søk
 Tørsetmarka Hytteområde

Vi har byggeklare hyttetomter, pling for en prat visst du er på jakt.

Vis i kart
71 66 65 62
marvro@online.no http://torsetmarka.no/

Mer informasjon

Tørsetmarka Hytteområde, Kårliåsen, ligger i Rindal Kommune, 90 km sør for Trondheim i retning Molde, og 15 km fra fylkesgrensa mellom Sør ? Trøndelag og Møre og Romsdal. Området er beliggende (ca. 450 moh.) i vakre omgivelser. Man har panoramautsikt mot Trollheimen i sør, Løfallfjellan i øst og opp mot Skåkleiva (768 moh) i nord. Hytteområdet Kårliåsen er bevokst med majestetiske furutrær og vakker fjellbjørkeskog, og har meget gode solforhold. Lett adkomst med utbygd helårsvei inn til feltet.

Stort mangfold i utfartsterrenget sommer som vinter med flotte muligheter for jakt, fiske og friluftsliv. Rindal er rikt på preparerte skiløyper og merkede turstier. Å ha hytte i Kårliåsen betyr at du får mer tid til det du har lyst til å gjøre, som å være sammen med familie, oppleve natur og dyrke din hobby. Fra området er det kort vei til Rindal sentrum, der det finnes kommunale tjenester, butikk, museum, badeplass, og Rindalshuset med svømmebasseng, badstue og bibliotek.

Adkomst Avkjørsel fra Riksvei 65, ved Bolme Pensjonat.

I Kårliåsen Hyttefelt er det 51 regulerte hyttetomter, hvorav 19 tomter som er til salgs. Det er vei helt fram til alle hyttene i feltet, og det er tillatt med innlagt vann og kloakk.

Tørsetmarka Hytteområde

holder til på besøksadressen Grytbakk, 6657 Rindal. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-20 og som et Enkeltpersonforetak. Tørsetmarka Hytteområde driver i bransjene "Campingplasser" og "Kiosker". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Tørsetmarka Hytteområde på telefon 71 66 65 62, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://torsetmarka.no/

Besøksadresse Grytbakk, 6657 Rindal
Postadresse Almbergsvegen 7, 6657 Rindal
 
Epost
marvro@online.no
Telefon
(+47) 71 66 65 62

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies