IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Torp Auksjonsforretning

Vis i kart
62 35 21 40
solveig@torps.no www.torps.no

Mer informasjon

Torps Auksjonsforretning holder til på Stavsjø, Nes på Hedemarken i Ringsaker kommune. Firmaet ble etablert i 1980 av Solveig A. Torp som de første fem årene drev både med auksjon og antikkforretning, men har senere kun drevet med auksjonsvirksomhet og tilgrensende tjenester. Firmaet har lang og solid bransjeerfaring, og kan vise til gode referanser. Vi kjøper hele dødsbo, flyttebo eller enkeltobjekter, alt fra vanlige bruksgjenstander til antikviteter, kunst, samleobjekter og kuriosa.

Vi tar på oss alle typer auksjonsoppdrag i kommisjon herunder dødsboauksjoner, internauksjoner mellom arvinger, kunstauksjoner, konkursauksjoner og andre spesialoppdrag.

Trenger du bobestyrer eller rådgiving ved arv og skifte? Innehaver Solveig A. Torp er utdannet jurist og har lang erfaring med skiftebehandling og tvisteløsning.

Taksering av gjenstander - både for skifte, salg og forsikring.

Torp Auksjonsforretning holder til på besøksadressen Årvoldshøgda 45, 2353 Stavsjø. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1990-10-22 og som et Enkeltpersonforetak. Torp Auksjonsforretning driver i bransjene "Antikvariater", "Antikviteter" og "Auksjonstjenester". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Torp Auksjonsforretning på telefon 62 35 21 40, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.torps.no

Besøksadresse Årvoldshøgda 45, 2353 Stavsjø
Postadresse Årvoldshøgda 45, 2353 Stavsjø
 
Epost
solveig@torps.no
Telefon
(+47) 62 35 21 40
Mobiltelefon
(+47) 916 15 054

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies