IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Tops Apollo Senter AS

Lurer du på hvordan våre løsninger mot hårtap kan forandre din hverdag

Vis i kart
55 31 88 08
post@tops.no www.tops.no

Mer informasjon

Kort om oss

Hår og velvære går hånd i hånd. Hvorfor er hår så viktig? Jo fordi hår eller ikke hår kan forandre ditt utseende og hvordan du selv og andre oppfatter deg dramatisk.

Hårbransjen er i en rivende utvikling hvor man stadig møte nye mennesker som ønsker vår hjelp. Motene forandrer seg. Fra å velge den enkle varianten med å klippe seg helt kort, har flere og flere nå valgt mer hår. Dette er noe vi selvfølgelig ønsker. Fra å være kun 2 stillinger da vi startet er vi nå blitt 6 ansatte i 2008. I 2007 fikk vi gullsaksen for det største oppnådde salgsresultat i Europa! Noe som vi selvfølgelig er stolte av.

Å møte nye mennesker i nye lokaler er alltid forbundet med en viss spenning. Derfor er vårt senter bygget på tanken om diskresjon hvor man sitter i egne behandlingsrom i fred og ro.

Om Apollo, tynt hår, hårtap og hårerstatning

Apollo er ledende innen hårerstatning og løsninger mot håravfall. Enten du akkurat har begynt å miste håret, du alltid har følt at du har hatt tynt hår eller for lite hår, eller at du mister håret av en annen grunn, vi i Apollo er erfaringen du ønsker å få tilgang på. Apollo sine løsninger mot håravfall tilpasser vi dine behov.

I nesten 30 år har Apollo jobbet med å hjelpe mennesker med hårtap. Vi har vært med og utviklet produkter og løsninger som gir mennesker selvtillitt og håret tilbake igjen. Vi har alltid klart å være konkurransedyktige på pris og kvalitet på våre hårprodukter.

Apollo hjelper folk som tenker mye på hårtapet sitt. Lurer du på hvordan våre løsninger mot hårtap kan forandre din hverdag - ta kontakt med oss!

Tops Apollo Senter AS holder til på besøksadressen Kong Oscars gate 45, 5017 Bergen. Foretaket ble startet i 1992-01-02 og registrert i brønnøysund-registrene 1992-02-14 og som et Aksjeselskap. Tops Apollo Senter AS driver i bransjene "Frisører", "Parfymerier" og "Parykkmaker". Foretaket har 7 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Tops Apollo Senter AS på telefon 55 31 88 08, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.tops.no

Besøksadresse Kong Oscars gate 45, 5017 Bergen
Postadresse Marken Tverrgaten 10, 5017 Bergen
 
Epost
post@tops.no
Telefon
(+47) 55 31 88 08
Telefaks
(+47) 55 32 51 56

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies