IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Tønsberg Utvikling

Vis i kart
33 30 13 70
post@tonsbergutvikling.no www.tonsbergutvikling.no

Mer informasjon

Tønsberg Utvikling er etablert for å ivareta kommunens rolle som en næringsaktiv kommune. På denne måten skiller kommunen mellom rollen som en næringsvennlig kommune med god forvaltningspraksis og oppfølging av lovpålagte tjenester innenfor den ordinære kommunale administrasjon, og pådriverrollen gjennom foretaket Tønsberg Utvikling.

Det tidligere Tønsberg Næringsforum og Næringssekretariatet i Tønsberg er innarbeidet i Tønsberg Utvikling.

Reiselivsnæringen er en sentral del av næringslivet i Tønsbergregionen. Turistkontoret er derfor også en del av Tønsberg Utvikling. Det er også hentet inn ressurser fra kommunen for å ivareta oppgaver innenfor strategisk arealplanlegging.

Selskapet vil gjennom konkrete prosjekter bidra til at næringslivet får bedre vilkår i denne regionen. Typiske prosjekter er tiltak som skaper merverdi for enkeltbedrifter gjennom samordning eller samarbeid mellom flere bedrifter. Eksempler på dette kan være fellesprosjekter innenfor reiseliv eller handelsstand. Arealplanlegging vil bli et kjerneområde for de prosjekter Tønsberg Utvikling skal arbeide med. Støtte og veiledning til enkeltbedrifter vil også ligge innenfor Tønsberg Utviklings oppgaver.

En vesentlig forankring for de oppgaver Tønsberg Utvikling skal utføre vil ligge i ansvaret for å utarbeide kommunens strategiske næringsplan -SNP. Dette blir utført i nært samarbeid med næringslivet selv.

Tønsberg Utvikling skal:

•være drivkraften i det regionale samarbeidet •bidra til innovasjon og entreprenørskap (gründervirksomhet) •være næringslivets partner – med nye møtearenaer •bidra til å utvikle Tønsberg som by •ivareta kommunens og regionens interesser overfor sentrale myndigheter •synliggjøre Tønsbergregionens fortrinn for etablering og utvikling av bedrifter, institusjoner og statlige foretak •arbeide aktivt for å utvikle og beholde eksisterende foretak og tiltrekke seg nye

Delaktighet, medvirkning og eierskap til prosesser er viktig for suksess. At kommunen har etablert en bedrift som står med ryggen mot kommunen og med utstrakte armer og ansiktet mot næringslivet, gir unike muligheter for å oppnå god dialog mellom kommune og næringsliv og på den måten skape best mulige forhold for næringslivet i regionen.

FINANSIERINGEN Tønsberg Utvikling er tildelt en grunnkapital på fem millioner. Avkastningen av dette sammen med noe ytterligere støtte til drift fra kommunen benyttes som driftsmidler. Om vi skulle ønske å benytte drftsmidlene på andre måter, så er det gitt anledning til det. I første omgang vil vi vente med en omdisponering til vi har en bedre oversikt ove hva forventningene fra næringslivet er.

I tillegg til grunnkapitalen og driftsstøtte, bidrar kommunen med midler til de fire stillingene som inngår i staben.

De prosjekter og tltak som organisasjonen iverksetter må finansieres med bidrag fra kommunen eller andre samarbeidspartnere.

Tønsberg Utvikling holder til på besøksadressen Træleborgveien 9, 3112 Tønsberg. Foretaket ble startet i 2006-03-21 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-04-24 og som et Aksjeselskap. Tønsberg Utvikling driver i bransjen "Turistkontorer". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Tønsberg Utvikling på telefon 33 30 13 70, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.tonsbergutvikling.no

Besøksadresse Træleborgveien 9, 3112 Tønsberg
Postadresse Træleborgveien 9, 3112 Tønsberg
 
Epost
post@tonsbergutvikling.no
Telefon
(+47) 33 30 13 70
Telefaks
(+47) 33 30 13 75

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies