IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Tømrermester Thunold AS

Tømrermester Thunold AS, Din Tømrermester i Oslo !

Vis i kart
454 80 826
tomrermester.thunold@gmail.com www.thunoldbygg.no

Mer informasjon

Tømrermester Thunold AS

Jeg har jobbet som tømrer siden 2005 i Ansnes entreprenør, et anerkjent selskap som setter kvalitet høyt. Jeg tok teknisk fagskole i Oslo og vendte tilbake som tømrermester der jeg i stor grad fikk bruk for den tekniske utdannelsen. Kvaliteten i arbeidet er noe jeg verdsetter høyt.

Oppdragene har som regel bestått i å lede arbeid på byggeplasser. Som byggeleder har jeg hatt stor kontakt med andre faggrupper,

slik som:

  • Elektrikere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Murere
  • Blikkenslagere
  • Arkitekter osv.

Denne kontakten har jeg tatt med meg til mitt eget firma. Jeg har stort innblikk i hvordan effektivisere byggeprosesser ved å koordinere de forskjellige faggruppene, slik at de kommer inn i bildet til rett tid.

Tømrermester Thunold AS holder til på besøksadressen Sandakerveien 33, 0477 Oslo. Foretaket ble startet i 2013-12-16 og som et Aksjeselskap. Tømrermester Thunold AS driver i bransjen "Bygg - og tømrermestere". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Tømrermester Thunold AS på telefon 454 80 826, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.thunoldbygg.no

Besøksadresse Sandakerveien 33, 0477 Oslo
Postadresse Sandakerveien 33, 0477 Oslo
 
Epost
tomrermester.thunold@gmail.com
Telefon
(+47) 454 80 826
Mobiltelefon
(+47) 454 80 826

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies