IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Tislauan Gårdsservice Tisløv

Vis i kart
934 63 372
gaula@tislauan.no http://www.tislauan.no/

Mer informasjon

Laksefiske Gaula / Overnatting

Velkommen til Tislauan laksevald Melhus

Tislauan laksevald er et fint vald med mange gode muligheter. Det er fine forhold for fiske både med mark, sluk, wobbler og flue.

Langs østsiden er det en strekning på 524 meter - og langs vestsiden 514 meter. Langs vestsiden går renna der laksen vandrer. På vestsiden finnes også en liten gapahuk.

På østsiden er det elveør og det er litt grunnere, slik at du kan vandre utover/nedover med flue. På østsiden er det også en stor, flott gapahuk med bord, benker og vedovn. Det er også en fin bålplass rett utenfor gapahuken.

Her er det ikke kø-fiske, noe du kan oppleve andre plasser langs Gaula. Fangstrapporter viser at Tislauan fiskevald har gode fangstresultater. Her har du stryk, kulper, store steiner der laks står og hviler, brekk-kant og fine forhold. Noe påvirket av flo og fjære ved visse vannstander. Nok en laks på 5,4 kilo, tatt 3.juli av Yngve Henning Jensen. Lars Ekornrød tok også en laks på 2,2 kilo samme dag.

Tislauan Gårdsservice Tisløv holder til på besøksadressen Michel Grendahls veg 6, 7022 Trondheim. Foretaket ble startet i 2010-09-15 og som et Enkeltpersonforetak. Tislauan Gårdsservice Tisløv driver i bransjene "Campingplasser" og "Friluftsliv". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Tislauan Gårdsservice Tisløv på telefon 934 63 372, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.tislauan.no/

Besøksadresse Michel Grendahls veg 6, 7022 Trondheim
Postadresse Michel Grendahls veg 6, 7022 Trondheim
 
Epost
gaula@tislauan.no
Telefon
(+47) 934 63 372

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies