IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Tippetue Arkitekter AS
Vis i kart
55 56 33 01
mr@tippetue.no www.tippetue.no

Mer informasjon

Tippetue Arkitekter AS, Plan og Arkitektur er et arkitektkontor ledet av sivilarkitekt MNAL Mette Rakner. Kontorets designoppgaver varierer fra Kværners hovedkontor i Angola, skolebygg for Bergen Kommune og større boligprosjekter - til hytter, eneboliger og restauranter. Kontoret består av arkitekter med utdannelse og praksis fra London, Manchester, Bremen og Bergen. Fremtidsrettet arkitektur med internasjonal tilnærming står i fokus.

Verdiskapning: Firmaets oppgave er å ivareta byggherrens interesser vedrørende arkitektonisk planlegging, estetikk, byggeprogram, økonomi, kvalitet og fremdrift i byggesaker, gjennom seriøs og profesjonell prosjektering. Målsettingen er å bidra til prosjektets funksjonsrettede, estetiske og økonomiske verdiskapning.

Design: Det etterstrebes design av ypperste klasse oppnådd gjennom aktivt samarbeid med klienter og konsulenter. Vi designer nye bygg, men liker også å se muligheter i eldre konstruksjoner. Vi arbeider med alt fra skalaen til hovedkontor for Kværner i Afrika til detaljering av nøst i Austevoll.

Kontaktinformasjon

www.tippetue.no

Besøksadresse Sandviksbodene 5, 5035 Bergen
Postadresse Fantoftvegen 44, 5072 Bergen
 
Epost
mr@tippetue.no
Telefon
(+47) 55 56 33 01
Telefaks
(+47) 55 56 33 03

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies