IO.NO

Fullversjon Nytt søk

TINY

Vis i kart
51 20 06 78
hilde@tinyshop.no www.tinyshop.no

Mer informasjon

Inspirerende leker. Innovative møbler. Leken og rettferdig mote. Alt som er kult til barn!

TINY er en butikkjede som selger inspirerende leker, møbler, klær og tilbehør til barn. Fellesnevneren ved alt i butikken er at det har leken design og høy kvalitet. At det er kult, rett og slett!

Det hele startet med en idè om at barn og deres foreldre ville ha noe annet enn store varehus for barneutstyr og upersonlige kjeder av lekebutikker. Derfor er det en spesiell opplevelse å komme inn i en TINY-butikk. Hos oss finner du barneprodukter av høy kvalitet og med god design. Og butikkpersonale med kunnsap, omtanke og lekenhet. Målet vårt er å være en trendsetter for barneprodukter, og ha svært bevisste forbrukere som målgruppe.

Vår produktfilosofi er enkel: Vi finner de mest inspirerende og modige produktene i verden! God design er en selvfølge i alle våre produkter. De skal være en kilde til inspirasjon for barna, og også for deres foreldre. Produktene skal ha god kvalitet. Og ikke minst skal det være et element av mot i alt vi gjør.

Vi tror lekne mennesker forandrer verden. Og det er jo våre kunder, de små barna fra null til fem år, som SKAL forandre verden. Vi kan hjelpe til ved å gi dem inspirasjon til en leken start på livet. Derfor har vi gitt oss selv navnet TINY – The Inspired New Youngsters.

TINY holder til på besøksadressen Østervåg 25, 4006 Stavanger. Foretaket ble startet i 2007-01-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-03-24 og som et Aksjeselskap. TINY driver i bransjene "Barneklær og -utstyr" og "Leketøysbutikker". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med TINY på telefon 51 20 06 78, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.tinyshop.no

Besøksadresse Østervåg 25, 4006 Stavanger
Postadresse Østervåg 25, 4006 Stavanger
 
Epost
hilde@tinyshop.no
Telefon
(+47) 51 20 06 78

Last ned visittkort
Del av Tvedt Senteret
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies