IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Tino's Hotell og Restaurant

Vis i kart
74 27 47 44
booking@tinoshotell.no www.tinoshotell.no

Mer informasjon

Velkommen til Tinos Hotell

Midt i Namsos sentrum finner du hotellet mange beskriver som intimt, koselig og trivelig med sin beliggenhet, sitt italiensk-inspirerte miljø og kjøkken. Tinos hotell; et familiehotell som drives av andre generasjon Fortunato.Vår velrenommerte restaurant byr på kulinariske opplevelser for de som ønsker det eller tradisjonsrik husmannskost for den del. Smak og behag får bestemme! Med Namsos Storsenter som nærmeste nabo over gata kan du oppleve handelsbyen Namsos på nært hold, samtidig som du har kort gangavstand til et unikt bymiljø i fjordkanten og byens severdigheter. At Namsos har et rolig sentrum vil du sette stor pris på som overnattingsgjest.


Vi tilbyr:
-17 Dobbellrom
-Møterom til 20 personer og et til omtrent 40 personer
-Restaurant
-Bar

Ta kontakt for mer informasjon!

Tino's Hotell og Restaurant holder til på besøksadressen Verftsgata 5, 7800 Namsos. Foretaket ble startet i 1996-05-10 og registrert i brønnøysund-registrene 1996-06-28 og som et Aksjeselskap. Tino's Hotell og Restaurant driver i bransjene "Hoteller", "Pensjonater og moteller" og "Restauranter". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Tino's Hotell og Restaurant på telefon 74 27 47 44, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.tinoshotell.no

Besøksadresse Verftsgata 5, 7800 Namsos
Postadresse Verftsgata 5, 7800 Namsos
 
Epost
booking@tinoshotell.no
Telefon
(+47) 74 27 47 44

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies