IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Timpex AS

Vis i kart
71 22 26 00
timpex@timpex.no www.timpex.no

Mer informasjon

Programvareselskapet, Timpex AS, har 27-års erfaring i utvikling av programvare for bedrifter som opererer innen logistikk, transport og fortolling.

Hovedkontoret ligger i Åndalsnes med avdelingskontor i Trondheim. 20 ansatte, høyt utdannede, bransje-kunnskap, erfaring og et tett samarbeid med kundene er noen av årsakene til at Timpex har en ledende posisjon innen logistikkløsninger i Norge.

Programmene til Timpex, Timpex TMS (Transport Management System), Timpex CMS (Customs Management System), Timpex WMS (Warehouse Management System) og det nye produktet Timpex Connect, er programvarer som skal gi brukerne samlet oversikt i forsyningskjeden.

Programvareløsningen gir også sporing og informasjon ved bruk av App, PDA/mobil og transportsiden.no. Systemet er tilrettelagt for kommunikasjon av Electronic Data Interchange (EDI/XML), og er integrert med ulike forretningssystem.

Hele programvareløsningen er et internasjonalt system med over 200 kunder, hovedsakelig i Norge, men også i England, Frankrike, Holland, Danmark, Sverige og Latvia.

Timpex leverer løsninger til ledende transportører som Kuehne+Nagel, Postnord, Bring, Logitrans, SR Group og store transportkjøpere som Subsea7, National Oilwell Varco Norway og Seadrill.

Kontaktinformasjon

www.timpex.no

Besøksadresse Strandgata 14, 6300 Åndalsnes
Postadresse Postboks 216, 6301 Åndalsnes
 
Epost
timpex@timpex.no
Telefon
(+47) 71 22 26 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies