IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Tilknytningspedagogene
Vis i kart
414 66 575
post@tilknytningspedagogene.no www.tilknytningspedagogene.no

Mer informasjon

Hvem er vi?

14 dager gammel baby i sjal ser opp på mamma Tilknytningspedagogene holder foredrag og kurs for både profesjonelle og foreldre, og vi tilbyr kompetanseutvikling, individuell veiledning og coaching. All vår virksomhet er forankret i et humanistisk perspektiv. Vi fremmer gjensidig respekt, fredfylt kommunikasjon og ekte samspill mellom foreldre og barn.

Vår virksomhet skal alltid være forskningsbasert og nyansert. Vi er vennlige. Samtidig tør vi spre vitenskapelig kunnskap uten angst for å skape dårlig samvittighet hos foreldre med andre referanser enn de vi bygger på.

Her hos oss i Tilknytningspedagogene kan du være trygg på at den kunnskap og innsikt som formidles er bygd på solid vitenskapelig forankret forskning. Gode relasjoner og tillitsfull tilknytning mellom alle medlemmene i familien anser vi som de mest sentrale aspekt av alt familieliv. Vi kan ikke love at gode relasjoner er løsningen på alle familieutfordringer, men vi kan garantere at med gode relasjoner er alle utfordringer enklere å håndtere og de gode løsningene kommer lettere.

Kontaktinformasjon

www.tilknytningspedagogene.no

Besøksadresse Dovresvingen 8 J, 1184 Oslo
Postadresse Dovresvingen 8 J, 1184 Oslo
 
Epost
post@tilknytningspedagogene.no
Telefon
(+47) 414 66 575

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies