IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Thon Hotel Backlund

Vis i kart
74 08 16 00

Åpningstider ( i dag: 24 t )

Mandag
24 t
Tirsdag
24 t
Onsdag
24 t
Torsdag
24 t
Fredag
24 t
Lørdag
24 t
Søndag
24 t
backlund@thonhotels.no www.thonhotels.no/backlund

Mer informasjon

Velkommen til Thon Hotel Backlund!

Thon Hotel Backlund ligger i sentrum av Levanger, rett ved byens grønne lunge og med bryggemiljøet ved Levangersundet like rundt kvartalet. Hotellet har 65 hyggelige rom, en velrennomert restaurant, et lite bibliotek og møteromskapasitet for opptil 100 deltakere.

Thon Hotel Backlund byr på en intim atmosfære, og du kan forvente personlig service i et trivelig miljø. Det er kun 250 meter til jernbanestasjonen i Levanger, og en 45 minutters kjøretur til Trondheim Lufthavn Værnes. Det er gode parkeringsmuligheter ved hotellet.

Mat og drikke på hotellet Restaurant Backlund ligger i direkte tilknytning til hotellet, og tilbyr spennende à la carte og selskapsmenyer med både lokale spesialiteter og internasjonale retter. Her serverer vi også hver dag en variert og sunn frokostbuffet.

Kurs og konferanse Hotellet har en konferanseavdeling bestående av 3 møterom, og har kapasitet for opptil 100 deltakere.

Internett Gratis trådløst internett er tilgjengelig i hele hotellet.

Aktiviteter og ting å gjøre ved hotellet Thon Hotel Backlund ligger midt i sentrum, og det er kort vei til det meste Levanger har å by på, både i form av småbyidyll og kultur- og naturopplevelser. Opplev blant annet byens historiske trehusbebyggelse eller Trondheimsfjordens perle, Ytterøya, bare en halvtimes fergetur unna. I hotellets underetasje finner du et lite bibliotek. Her kan du som gjest låne bøker og blader. Ta deg noe godt å drikke, og slapp av med lesestoffet i sofagruppen utenfor biblioteket. Du kan også ta med deg bøker eller blader fra biblioteket, og lese de på rommet ditt.

Velkommen.

Kontaktinformasjon

www.thonhotels.no/backlund

Besøksadresse Kirkegata 41, 7600 Levanger
Postadresse Postboks 254, 7601 Levanger
 
Epost
backlund@thonhotels.no
Telefon
(+47) 74 08 16 00
Mobiltelefon
(+47) 930 85 387
Telefaks
(+47) 74 08 17 30

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies