IO.NO

Fullversjon Nytt søk

The Gourmet Market AS

Vis i kart
21 64 41 60
www.thegourmetmarket.no/

Mer informasjon

Vi er et spansk catering selskap, som lager nydelig retter til alle slags anledninger, hjemme hos deg, på jobben, eller andre steder, når som helst på året.

Vi tilbyr take-out på lunsj og middagsretter, samt sitteplasser om du ønsker å spise her. Vi er et team med dedikerte kokker og medarbeidere, med stor lidenskap for god mat.

Vi har en liten «boutique», hvor vi selger forskjellige typer gourmetprodukter fra Spania, Italia, og Frankrike, i tillegg til at vi der tilbyr ferdiglagd mat til å ta med hjem. Som om dette ikke er nok, har vi også et lite coffeeshop-hjørne i butikken, der du kan nyte noen av våre spesialiteter fra Spania, eller bare en nydelig og nylagd espresso eller cappuccino.

Over 30-års erfaring fra bransjen gir oss rikelig med trygghet og kompetanse, og vi kan garantere at vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal få et uforglemmelig matopplevelse og vellykket arrangement.

Velkommen til oss!

The Gourmet Market AS holder til på besøksadressen Pilestredet 27, 0164 Oslo. Foretaket ble startet i 2014-11-18 og registrert i brønnøysund-registrene 2014-11-26. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med The Gourmet Market AS på telefon 21 64 41 60 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.thegourmetmarket.no/

Besøksadresse Pilestredet 27, 0164 Oslo
Postadresse -
 
Telefon
(+47) 21 64 41 60

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies