IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Thaihjem No People In Motion AS

Vis i kart
einar.brathe@thaihjem.no www.thaihjem.no

Mer informasjon

Hua Hin Spesialisten

Et par timers biltur fra Bangkok finner du to av Thailands eldste og mest populære feriesteder, Cha Am og Hua Hin.

Hua Hin er stedet hvor den Thailandske kongefamilien allerede på 1920 tallet, valgte å bygge sitt sommerpalass. Dette har medført at den tidligere søvnige fiskelandsbyen har fått lov til å beholde mye av sin sjarme. Den avslappende atmosfæren kombinert med den 8 kilometer lange stranden, sine mange og flotte golfbaner, samt et tropisk klima som vi nordboere bare kan drømme om, har gjort at flere og flere fra Skandinavia har valgt å etablere seg mer permanent i området.

Vi som står bak Thaihjem.no har forelsket oss i denne byen. Etter å ha reist på kryss og tvers av hele dette vidunderlige landet, har vi endt opp i Hua Hin. Hua Hin har alt du ønsker deg : lange flotte strender, Thailands beste klima, restauranter og barer som tilfredsstiller de aller fleste, butikker, shoppingsenter og markeder, nærhet til Bangkok og resten av Asia.

Vi har prøvd å plukke ut de beste prosjektene som blir utviklet i Hua Hin. Leiligheter og Villaer i de fleste prisklasser. Beliggenhet på stranden eller litt inn i landet fra sentrum, men aldri lenger enn at du kan ta en Tuk Tuk dit du skal. Med de beste prosjektene mener vi ikke bare beliggenhet. Vi ser på kvalitet i det som bygges, utbyggers soliditet og om prosjektene er riktig priset. Ta en titt på de prosjektene vi har valgt å representere. Her finner du helt sikkert ditt eget drømmehus.

Priser fra kr 250.000, Send oss en mail eller ring oss, det er alltid hyggelig å slå av en prat.

Thaihjem No People In Motion AS holder til på besøksadressen Nilserudkleiva 21, 0874 Oslo. Foretaket ble startet i 2006-04-04 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-05-27 og som et Aksjeselskap. Thaihjem No People In Motion AS driver i bransjen "Annet". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Thaihjem No People In Motion AS på telefon 900 32 3212, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.thaihjem.no

Besøksadresse Nilserudkleiva 21, 0874 Oslo
Postadresse Nilserudkleiva 21, 0874 Oslo
 
Epost
einar.brathe@thaihjem.no
Mobiltelefon
(+47) 900 32 3212

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies