IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Terapaeutiskhudpleie

Vis i kart
480 36 403

Åpningstider ( i dag: 10.00 - 20.00 )

Mandag
10.00 - 20.00
Tirsdag
10.00 - 20.00
Onsdag
10.00 - 20.00
Torsdag
10.00 - 20.00
Fredag
10.00 - 20.00
Lørdag
10.00 - 18.00
Søndag
Stengt
gkrist-c@online.no Terapaeutiskhudpleie.no

Mer informasjon

Velkommen til Terapeutiskhudpleie i Asker.

Mitt mål er å skjemme deg bort fra topp til tå og få frem din naturlige skjønnhet. Teraputisk Hudpleie tilbyr markedets reneseste og mest dyptvirkende produkter.

PEVONIA (Verdens ledende Spa Serie) , PRIORI Advanched AHA Cosmeceuticals men Anti-age penslinger og flotte salgsprodukter. Md salongbehandling og Clean Start - ungdomsserie.

Behandlinger du får utført hos meg er: Delux Anti-Aging Treatment , aroma massasje rygg og nakke , ansiktsbehandling med massasje av ansikt og nakke ,farging av vipper og bryn. Spesialbehandlinger for Acne og Rosacea og Delux fotpleie.

Ta en titt på mine tjenester, og ring meg for å bestille time ! Din Hudpleier i Asker (Vollen)

Følgende behandlinger utføres hos oss i Asker (Vollen) Voksing av Bryn / Voksing av overleppe / Voksing av Hake / Voksing av Legger / Voksing av lår / Voksing av bikinikant / Voksing av armhule og Voksing av rygg.

Jeg fører produkter som: Priori ADVANCED AHA COSMECEUTICALS - Priori er en ledende levrandør verden over med den mest samlende antiage-teknologien som er tilgjengelig. Cosmeceuticals er en betegnelse på ingredienser som grenser til legemiddel.

Anti Age -serien bygger opp hudbarrieren og passer alle hudtyper, både kvinner og menn. Fri for parabener og parfyme og tetter ikke porene.

Serien er den eneste på markedet med LCA-komplekset bestående av ph-balanserende melkesyre+antioksidanter av vitamin A, C, E og Pro-Vitamin A. Dette er pakket inn i et liposom-kompleks som gjør at vitaminene frigjøres over tid og gir en langtidsvirkende fuktighets- og antioksidant-effekt.

AHA behandler huden fra innsiden og ut. Normaliserer og balanserer huden i de dypere hudlag / Tilfører fukt i dybden. Bygger opp hudbarrieren. Oppsiktsvekkende resultater på eksem / Jevner hudtonen, bedrer solskader og ujevn pigmentering / Motvirker fine linjer og rynker / Motvirker tilstoppede porer og uren hud / Reduserer synligheten av arr og strekkmerker / Motvirker inngrodde hår som følge av barbering.

Clean Start - Få ren hud, ta tak i problemene, og beskytt huden din Denne serien består av en hudvask, all over clean toner i sprayform, en skrubb, hudkrem, og nattmiddel for kviser. Altså hovedproduktene du trenger for å ta vare på huden din. Serien er spesielt laget for ungdom,

Pevonia spa serie Den mest ledende spaserien på markedet / Navnet inspirerte ekteparet Philippe og Sylvie Hennessy (Står bak serien til Matis) til å kalle sin serie Pevonia / Pevonia ble lansert i 1991, og Hennessy baserte sin filosofi på bruken av de mest eksepsjonelle produkter - brukt av legende hender til høyt utdannede, kvalifiserte profesjonelle hud- og kroppsterapeuter.

PEVONIA RS2 spesialprodukt for ROSACEA - SPESIALBEHANDLING FOR ROSACEA.

Priori ADVANCED AHA COSMECEUTICALS Advanced AHA-serien omfatter hudpleieprodukter til daglig hjemmebruk, samt klinikkbehandlinger som forsterker effektene. Hjemmepleieproduktene brukes alltid sammen med klinikkbehandlinger, men kan også benyttes alene med veldig gode resultater. Hudpleieproduktene er de eneste på markedet med LCA-kompleks bestående av ph-balansert melkesyre + antioksidanter av vitamin A, C, E og provit A.

Md Formulation Jeg bruker MD-formulation til salongbehandling. Serien er utviklet av anerkjent legemiddelfirma i samarbeid med ledende hudforskere. Fruktsyrebehandling bestående av AHA+BHA pensling for acne, arr, pigment og antirynke.

Ansiktsbehandling m /dyprens og pensling med anti -age effekt og mot acne. Farging av vipper og Farging av bryn pluss Rygg og nakke massasje.

Delux fotpleie- Stell av negler / Fotbad med massasje / Peeling og Fotkrem og massasje.

Hudpleie menn - Voks rygg / Ansikt behandling for menn / Anti age og acne behandling for menn.

Kontaktinformasjon

Terapaeutiskhudpleie.no

Besøksadresse Høymyrmarka 149, 1391 Vollen
Postadresse Høymyrmarka 149, 1391 Vollen
 
Epost
gkrist-c@online.no
Telefon
(+47) 480 36 403
Mobiltelefon
(+47) 480 36 403

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies