IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Teppeland Drammen AS

Vis i kart
32 80 18 00
drammen@teppeland.no www.teppeland.no

Mer informasjon

Teppeland – gir deg mer å gå på

Vi er et familie eid selskap, med lange røtter skapt med fokus på god kvalitet gjennom god service til god pris.

Teppeland har noen av de eldste og beste innkjøpsavtalene i landet, samt flere butikker med stort lager gjør at det skal være enkelt og raskt å handle hos oss.

Vi tilbyr alt innen gulv:

Vegg-til-vegg tepper, salongtepper med persisk eller moderne mønster, håndknyttede tepper, matter til inne og utendørs bruk, teppefliser, korkfliser, gummifliser, vinylfliser og vinylstaver, terrassegress, gulvbelegg av forskjellig materiale; gummi, vinyl og linoleum, samt parkett og laminat.

Våre kunder blir mer og mer opptatt av naturmaterialer og vi tilbyr tepper og gulv i sisal, kokos, kork, bambus, skinn, ull, bomull og lin. Vi kanter også et stort utvalg tepper på rull i ønsket størrelse med tråkant eller bredere båndkant i skinn, lær, microfiber, lin og bomull.

Av tilbehør kan nevnes: underlag, bilfilt, lister, impregnering, teip, lim, kniver og rensemidler.

Velkommen til en av våre butikker.

Prøv vår gode service!

Teppeland Drammen AS holder til på besøksadressen Tollbugata 115, 3041 Drammen. Foretaket ble startet i 2008-07-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-08-27 og som et Aksjeselskap. Teppeland Drammen AS driver i bransjen "Teppebutikker". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Teppeland Drammen AS på telefon 32 80 18 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.teppeland.no

Besøksadresse Tollbugata 115, 3041 Drammen
Postadresse Tollbugata 115, 3041 Drammen
 
Epost
drammen@teppeland.no
Telefon
(+47) 32 80 18 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies