IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Telemark Energispar AS

TELEMARK ENERGISPAR AS - Reduser dine fyringskostnader!

Vis i kart
35 90 48 22
kj-hoeyd@online.no telemarkenergispar.no

Mer informasjon

Velkommen til Telemark Energispar AS!


Vi er eksperter på varmepumper

Telemark Energispar AS har over flere år levert opp mot 2.000 varmepumper over store deler av Sør-Norge. Våre kunder er svært fornøyde, og vi er stolte av at mange av dem anbefaler Telemark Energispar AS som varempumpeleverandør til venner og forretningsforbindelser.

Vi leverer luft til luft-varmepumper fra Panasonic og Pioneer og luft til vann-varmepumper fra Pioneer. NYHET: Nå leverer vi også Altherma luft til vann-varmepumper fra Daikin.

Luft til luft-pumper er velegnet for ettermontering i boliger og næringsbygg. Luft til vann-pumper reduserer fyringskostnadene i bygg med sentralvarmeanlegg.

Norge er blitt en del av det internasjonale kraftmarkedet, og strømprisene er i ferd med å nå nye høyder. Det er helt sikkert at vi aldri kommer til å oppleve «gode, gamle dager» med lave energikostnader. Vi bruker i snitt over halvparten av de totale strømutgiftene til oppvarming av boligen. Med en varmepumpe kan du spare 50-70% av disse kostnadene.

En moderne varmepumpe er en avansert enhet, som krever fagmessig montasje. Telemark Energispar AS er autorisert forhandler for varmepumper fra Panasonic og Pioneer, og vår fagkunnskap er din garanti for at varmepumpen fungerer prikkfritt i år etter år.

Kontaktinformasjon

telemarkenergispar.no

Besøksadresse Kubrusvingen 29, 3729 Skien
Postadresse Kubrusvingen 29, 3729 Skien
 
Epost
kj-hoeyd@online.no
Telefon
(+47) 35 90 48 22
Mobiltelefon
(+47) 951 20 829
Telefaks
(+47) 35 90 48 23

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies