IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Telemark Coaching DA

Telemark Coaching - åpner for utvikling og geniale løsninger i deg selv og/eller i ditt Team. Ledere som ønsker utvikling, sparring og en å tenke med. Foreldre som ønsker veiledning. Kurs, Konferanser og foredrag-

Vis i kart
995 70 614
vibeke@telemarkcoaching.no www.telemarkcoaching.no

Mer informasjon

Telemark Coaching er best på å skape Teamfølelse og fremelske en mer positiv forpliktelse ovenfor organisasjonen, uavhengig av nivå og bransje.

Telemark Coaching får frem menneskene i organisasjonen som skaper vekst. Humankapital verdsettes høyt. I arbeidet med Visjon, Verdier, Mål og coachingprosesser, etterfulgt av evaluering, - vokser medarbeidernes potensiale og evne til eieforhold til egne prosjekter og felles innsats.

Telemark Coaching hjelper toppledere med å forbedre sine prestasjoner og relasjoner. Signaturfrekvens på salg, - og utvikling av relasjoner, gir resultater.

Personlig utvikling og mestring av livssituasjon, både på jobb og privat, har Telemark Coaching lang erfaring med.

Foreldreveiledning, og veiledning av Barnehagepersonal, kurs og konferanser hjelper Telemark Coaching med. Ta kontakt!

Telemark Coaching DA holder til på besøksadressen Vipeveien 51, 3946 Porsgrunn. Foretaket ble startet i 2004-04-26 og registrert i brønnøysund-registrene 2004-06-02 og som et Ansvarlig selskap med delt ansvar. Telemark Coaching DA driver i bransjen "Coaching og ledelse". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Telemark Coaching DA på telefon 995 70 614, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.telemarkcoaching.no

Besøksadresse Vipeveien 51, 3946 Porsgrunn
Postadresse Norneveien 17, 3946 Porsgrunn
 
Epost
vibeke@telemarkcoaching.no
Telefon
(+47) 995 70 614
Mobiltelefon
(+47) 995 70 614

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies